2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 69 پست
ناهار اکبر جوجه  شام هنوز نمیدونم بستگی داره خودم و دخترم تنها باشیم یا کسی بیاد🙁

اکبر جوجه رو فقط سرخ کردنی درست میکنید؟

من تاحالا درست نکردم

مسافرت رفته بودیم سفارش دادم اصلا خوشم نیومد 

انگار فقط توی روغن سرخ شده بود و طعمی نداشت

⚘خدایا شکرت❣

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هیچی ما هم دیشب همینو داشتیم😂😁

😁اصن بهترین غذاس😂

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.
کلاس چی؟

خبر نداری؟قضیه ی آبگوشت و‌کلاس رو؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

قرار بود گوجه بادمجون درست کنم 

شوهرم گفت نه استانبولی می‌خوام 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نهار باقالی پلو با ماهی هیلی اذیت شدم گفتم شام نمیپزممم 

حالا دعوتیم خونه مادربزرگ همسر نمیدونم بریم یا نه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

ناهار قورمه 

شام مرغ 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏