2777
2789

مال من فقط تظاهره و یکم وابستگی اونم به صرف عادت

بالاخره ادمیزاد ازسنگ ساخته نشده

ولی اگر بچه نداشتم واقعا فک میکنم قید همه چیو میزدمو میرفتم

شیش ساله خوبی کردم به خودشو خونوادش ااما هم خودش هم خونوادش نمک نشناسن

هیچی جلو چشمشون نیس

طلامو توهمون دوران عقد دادم بفروشن بدن بدهی

.هیچوقت هیچ رسمی رو اجرا نکردن گفتم عیب نداره

هزارتا خوبی کردم

ولی حیف...

حیف...

بچه ها خیلی دلمرده هستم

خیلی حالم بده

بخاطردخترم نبود پایان میدادم به همه چی

الانموتصمیم دارم ذره ذره ازش فاصله بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچمم اذیت میکنه...بخدامیشینم گریه میکنم ازدستش..دوسال وهشت ماهشه

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
همون دیگه نمیخوام جوری بشه بچم از دستم بره بی تفاوت ک میگی ینی چجوری

یعنی برام مهم نبود خونه هست نیس 

مهم نبود بود و نبودش 

آخرم کل خانوادش منو زدن بیرونم کردن 

بچمم تا ۷ سالگی میومد میدیدمش 

بعد اون اینقدر تو گوشش خوندن گفت دیگ نمی‌خوام ببینمت 

۱۴۰۰ منم ازدواج کردم گفت برو با شوهرت خوش باش آک منو میخواستی طلاق نمیگرفتی

بچه منم اذیتم میکنه ولی بچن تقصیری ندارن دارن بچگی میکنن گنناهشون نیست

بسمه میادبیحوصلس...همش دادمیزنه...

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
من بچمم اذیت میکنه...بخدامیشینم گریه میکنم ازدستش..دوسال وهشت ماهشه

خب هنوز خیلی کوچیکه .نمیتونی از کسی کمک بگیری بچه و یکم در روز نگه داره.مثل خواهرت یا مامانت ؟ تا تو استراحت کنی.چون میدونم بچه داری سخته.خواهرم بچه دار شد دیدم صبر مادرو کم میکنه .میومد چند روز میذاشتش خونمون.یا در روز میذاشت شب میومد دنبالش.میرفت با شوهرش بیرون یا استراحت میکرد.

خب هنوز خیلی کوچیکه .نمیتونی از کسی کمک بگیری بچه و یکم در روز نگه داره.مثل خواهرت یا مامانت ؟ تا تو ...

نه گلم..غربتم...کلااخلاق خونوادم خوب نیس....ازهیچ کجاشانس ندارم...الانم فقط کارم گریس

نه گلم..غربتم...کلااخلاق خونوادم خوب نیس....ازهیچ کجاشانس ندارم...الانم فقط کارم گریس

خواهر من نزدیک ما هست یک کوچه فاصله داره.من ۳۲ سالمه ازدواج نکردم بچشو من همش ترو خشک میکنم و میکردم حتی سفر میخوام برم میفرستش با من.۶ سالشه.خواهرم اینجوری یکم به خودش میرسه.همه کاراشو انجام میدم بهترینو برای بچه اش میخرم از پول خودم.در صورتی که وضع مالیشون عالیهههه.ولی برای دلگرمی خواهرم میکنم.همش از بچه داریه این خستگی مادرا.یک نفره نگه داری خیلی سخته.ب خاطر این کارت گریه اس.

خواهر من نزدیک ما هست یک کوچه فاصله داره.من ۳۲ سالمه ازدواج نکردم بچشو من همش ترو خشک میکنم و میکردم ...

خداخیرت بده