2777
2789
عنوان

لیست جهیزیه ساده

259 بازدید | 6 پست

لیست جهیزیه تهیه شده کدبانوهای باسلیقه 😍😍😍

🔮🔮وسایل پر کاربرد آشپزخانه❤️❤️

✅یخچال

✅گاز فر دار بخرید که نیاز به توستر ماکروفر نداشته باشه

✅ لباسشویی

✅چرخ گوشت

✅آبمیوه گیری

✅گوشکوب برقی سه کاره

✅جاسیب زمینی پیاز

✅جای حبوبات و ادویه جات جدا بخرید سرویسش خیلی گرونه

✅ سطل برنج و سطل زباله

✅قاشق و چنگال غذا خوری جدا بخرید سرویسش خیلی گرونه

✅کفگیر و ملاقه هم استیل هم چوبی

✅ظرف بزرگ میوه خوری میوه

✅سرویس چینی یا ارکوپال کافیه فقط یکیش❌ یا چینی یا ارکوپال یا پیرکس

✅سرویس غذاخوری دم دستی شش نفره

✅پارچ و لیوان و فنجان

✅سینی دم دستی مهمان و سینی بزرگ استیل

✅سفره دم کنی دستگیره دستمال گردگیری

✅جاسیگاری سیخ شعله پخش کن فندک

✅شیشه برای ترشی مربا و رب گوجه

✅نمک پاش قندان شکرپاش

✅قابلمه و ابکش سایز بزرگ یک عدد

✅جاقاشقی

✅قوری و کتری دیگه نیاز نیست سماور چای‌ساز بخرید❌❌

✅ابکش و لگن که استیل باشه بهتره خراب نمیشه دیگه

✅خوراکی های خشک در حد کم ماکارونی حبوبات برنج در حد یکی دو کیلو

✅وسایل فریزر از هر کدوم یک بسته فقط انبار نکنید فریزر رو تا کله پر کنید ❌❌

✅جارو نپتون و جارو دستی

✅مربا و ترشی از هر کدوم یکی دو مدل برای زیبایی یخچال عروس

✅سرویس قابلمه فقط یک سرویس یا چدن یا استیل یا مس بفکر جای دخترتون هم باشید قرارع جا بده مغازه لوازم خونگی نیست چند سرویس قابلمه می‌خرید ❌❌

✅وسایل کیک و شیرینی پزی و انواع قالبها و ترازوی اشپزخانه ممکنه نیاز بشه ولی ضروری نیست میتونید نخرید ❌❌

✅فرش

✅فلاسک چای کلمن اب روفرشی وسایل پیک نیک لازم هست ولی ضروری نیست بودجه داشتید بخرید ❌❌

✅سرخکن توستر میوه خشک کن بخار شوی اسنک ساز پلو پز اصلا نیاز نیست ❌❌❌

✅پینک نیک لازم و کاربردی

✅الک و چای صاف کن و قیف

✅زیر قابلمه ای

✅سرویس چاقو کارد میوه خوری

✅کاسه ابگوشت خوری

✅کیسه نون

✅اسپند دود کن

✅تخته گوشت تخته سبزی

✅نعلبکی

✅ دستمال سفره،دستمال گاز،دستمال گردگیری،دستمال خشک کردن ظروف،دستمال سینک....اینا واجبه

✅شیشه اب شیشه ابلیمو شیشه ابغوره

✅گوشکوب انبر سالاد همزن دستی

🔮🔮وسایل پر کاربرد پذیرایی❤️❤️❤️

✅فرش .تعداد فرش بستکی به متراژ خونه تازه عروس داره ولی دو تا شش متری تو همه خونه ها خوب میشع

✅تلویزیون ساده. پلاسما خمیده سینما خانواده اصلا جزو جهاز نیست ❌❌❌

✅ساعت دیواری

✅تلفن جزو جهیزیه نیست و اگه بودجتون زیادیع بخرید

✅لوستر جزو وسایل ضروری حساب نمیشه اصلا❌❌❌

✅مبلمان هفت نفره کیفیتش بستکی به وسع و بودجتون داره یا دو جفت پشتی

✅جاکفشی

✅پرده ساده حریر

✅بوفه ساعت ایستاده ظروف داخل بوفه تابلو اینها ضروری و لازم نیست ❌❌❌

🔮🔮اتاق خواب❤️❤️❤️

✅سرویس تخت و کمد در صورت داشتن بودجه

✅لحاف و تشک که شامل شش تا پتو شش تا تشک و هشت تا بالشت هست یک تشک و بالشت بچکونه هم باشه نیاز میشه

✅سجاده چهار عدد

✅جاروبرقی

✅چادر رنگی و نماز از هر کدوم دو تا

✅شلوار راحتی مردانه و تی شرت دو عدد مخصوص مهمان

✅حوله حمام و دم دستی از هر کدوم یک عدد مخصوص مهمان

✅اتو و میز اتو

✅چرخ خیاطی خیلی واجبه حتی اگه خیاطی بلد نیستید

✅سطل اشغال و جای دستمال کاغذی

✅لباس زیر مردانه و زنانه از هر کدوم چند تا

✅وسایل ارایشی و لاک در حد مختصر

✅سشوار

✅برس و شانه و زیبا و دستمال کاغذی

✅عطر زنانه و مردانه در صورت داشتن بودجه کافی

✅فرش

✅ماشین ریش تراش

✅چمدان اگر بودجه رسید بگیرید خوبع

✅سرویس مختصر خیاطی نخ سوزن قیچی متر

✅چهارپایه انبردست پیچ گوشتی فازمتر سه راهی برق

✅پرده ساده حریر

✅قران

✅چراغ قوه و شمع برای مواقعی که برق میره ضروری

🔮🔮وسایل پرکاربرد حمام و دستشویی❤️❤️

✅صابون

✅شامپو

✅لیف

✅دمپایی پلاستیکی دو جفت

✅سطل اشغال

✅اینه

✅سرویس دستشویی ست نخرید ست ها سرامیکی ها خیلی گرونن

✅رخت آویز

✅سنگ پا و سفید اب

✅گیره لباس خیس

✅ فرچه

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

مرسی عزیزدلم😍😘😘 خیلی نیاز داشتم بهش ب نظرت ب طور متوسط همه اینا چقدر میشه پولش؟

خواهش عزیزم 

من الان خبر ندارم گلم ولی اول قشنگ بازارو بگرد بعد برو دیجی کالا هم اهرچی خواستی جستجو کن بعد قسمت بالاش ارزان ترین رو انتخاب کن قیمتارو ببین

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشششم❤😚

بیبلا عزیزم خوشبختشی

مرسیی عزیزدلم💋🌼

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹
مرسیی عزیزدلم💋🌼

خواهش میکنم گلم❤