چون پنج ساله خون به جیگرم کرده برا تک تک جاهای ک من بودماون بوده کوفتم کرده چون داستان پشت سرم درستکرده چون هر کسی حق بد دهنی با منو داره چون چون چوننننننن انقدر هست ک حالم خرابه ازش
من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا من قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید
من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا من قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید
عزیزم اشکال نداره ، سعی کن ازش دوری کنی، ان شالله با شوهر و بچه هات خوش باشی؛ اصلا یادش نیوفتی
مرسی عزیزم اره دیگه ازش میترسم عین یه جادوگره دور شدم ازش ولی خب بلاخره حاهای هست میبینمش دیگه .خداروشکر شوهرم خوبه بخاطر اون حرص میخوره و فلن نی نی ندارم انشالله خدا بهم بده
من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه