2789

خیلی قشنگه، من خواب دیدم اسم دخترمو بزارم ولی با مخالفت بقیه یه اسم دیگه انتخاب کردم ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه خوابی عزیزم و چرا مخالفت کردند 

نه ماهه باردار بودم، خواب دیدم امام زمان علیه السلام اومد خونمون من بلند شدم به احترامشون و گفت اسم این دختر و نزار ...بزار مهدیا...و همزمان یه بچه‌ی خیلی درشت همون طور که ایستاده بودم به دنیا اومد با سختی زیاد ...دقیقا دخترم با سختی زیاد به دنیا اومد و نزدیک پنج کیلو بود، ولی اطرافیان چون اسم دختر بزرگترم، مطابقتی با مهدیا نداشت و یه اسم بین المللی هست، موافق نبودن و برادرم مصر بود این اسم پسرونه است و اصلا یه دختر و تو ذهن تداعی نمیکنه و بزرگتر که بشه ناراضی خواهد بود ...خلاصه که یک اسم دیگه انتخاب کردیم...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.