2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کمتر از اینم هست تا 40تومنم هست بستگی داره 

میدونی بینیم کجه نوکش...و ازیه طرف هم شرایط مالی الان جوری شده ک ادم میمونه سردوراهی....همش ذهنم درگیره برای همین

دلم تنگه برای تمام روزهایی ک تجربه نکردم
میدونی بینیم کجه نوکش...و ازیه طرف هم شرایط مالی الان جوری شده ک ادم میمونه سردوراهی....همش ذهنم درگ ...

آره بخدا درکت می کنم منم میگم دماغم خوبه نگه دارم واسه بچه ها دوباره میگم ول کن خودمم مهمم. آرزو همه چیرو ب دلمون گذاشتن

آره بخدا درکت می کنم منم میگم دماغم خوبه نگه دارم واسه بچه ها دوباره میگم ول کن خودمم مهمم. آرزو همه ...

افرین ۳۲سالم شده همش گذشت کردم بخاطر شوهرو بچه...الان مادرشوهرم میگه پیربشی بعدپشیمون میشی ک عمل نکردی

افرین ۳۲سالم شده همش گذشت کردم بخاطر شوهرو بچه...الان مادرشوهرم میگه پیربشی بعدپشیمون میشی ک عمل نکر ...

عزیزم دماغت اگه کجه عمل کن چون واقعا لازمه ولخرجی نیست.مادرشوهرت راس میگه عمل کن مگه چقد زنده ایم

عزیزم دماغت اگه کجه عمل کن چون واقعا لازمه ولخرجی نیست.مادرشوهرت راس میگه عمل کن مگه چقد زنده ایم

اگرجای من بودی عمل میکردی حتی با اینکه مستاجرم و ..

باز خوبه مادرشوهرت میگه عمل کن. من ب دروغ ب مادرشوهرم گفتم مامانم ی وام داره داده ب من عمل کنم میگه ...

خخخخ مادرشوهرم بینیش بزرگه بنده خدا همش ناراحته

ممنون از راهنمایی هات  مهربون.... موفق باشید

خواهش می کنم عزیزم من خیلی برای پیشرفت شوهرم تلاش کردم از خودم گرفتم ک جلو بیفته ولی پارسال فهمیدم ک خیلی اشتباه کردم. شماهم ب فکر خودت باش وقتی نیاز داره اصلا ثانیه بهش فکر نکن برو عملتو انجام بده.