2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میترسم منفی شه

انشالا هر چیزی ک به صلاحته اتفاق بیوفته گلم

خودت علائم یا نشونه ای نداری؟؟

البته اگر هم نشونه ای نداری جای نگرانی نیست ها من با بتای۳۶۰۰هیچ نشونه ای نداشتم و فقط محض احتیاط آز بتا دادم 

انشالا هر چیزی ک به صلاحته اتفاق بیوفته گلم خودت علائم یا نشونه ای نداری؟؟ البته اگر هم نشونه ای ن ...

کمر درد خیلی دارم،درد سینه، ی هفته قبل پری و رفلاکس معده و یبوست و لکه بینی داشتم

کمر درد خیلی دارم،درد سینه، ی هفته قبل پری و رفلاکس معده و یبوست و لکه بینی داشتم

وای انشالا ک مثبته😻

بسپار به بالاسری هرچی به صلاحته

ولی حتما سعی کن تکرار آزمایش رو دوباره داخل همون آزمایشگاه بدی

انشالا هر چیزی ک به صلاحته اتفاق بیوفته گلم خودت علائم یا نشونه ای نداری؟؟ البته اگر هم نشونه ای ن ...

منم ی هفتس از وقت پریودم گذشته تو این ی هفته حس پریودی داشتم ولی نشدم ی هفته قبل موعود پریودم کمر درد داشتم شکمم سفت شده بود سرفه میکردم درد داشت ساق پام و کف پای راستمم درد میکرد تا الانم  گرفته و درد میکنه بی بی چکم منفیه  نمیدونم علامت بارداریه یا ن  دو روزه هم  هی گشنم میشه دو سه ساعت بعد غذا باز گشنم ، فردا برم ازمایش خون بدم قطعیه جوابش یا ممکنه مشکوک باشه؟

منم ی هفتس از وقت پریودم گذشته تو این ی هفته حس پریودی داشتم ولی نشدم ی هفته قبل موعود پریودم کمر در ...

انشالا ک همونی باشه ک میخوای🌸

من سر بارداریم هیچ علامتی نداشتم ولی دیدم بعضیا میگن کمر درد و ...داشتن علائم ممکنه بخاطر بارداری باشن یا دلایل دیگه

عزیزم اگر حدودا یک هفته از موعدت گذشته برو آزمایش بده ک جوابش قطعی باشه