2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بارداری که دچار ویار می‌شود، از بوی بسیاری از غذاها (به ویژه غذاهای عادی)، افراد یا چیزها و حتی شوهرش بدش می‌آید. گاه نیز ممکن است به همان نسبت به برخی از خوراکها هوس کند. فهرست خوراکهای هوس‌انگیز برای زنی که ویار دارد می‌تواند بسیار تنوع داشته باشد. از برنج خشک تا ذغال چوب، می‌تواند در این فهرست جای داشته باشد.[۱]

ویارانه به غذا و خوراکی ای گفته می‌شود که توسط اقوام برای زن حامله فرستاده می‌شود.[۱]

سلام خانم گل🌺🌺🌺

خوبی؟ 🤗

اگه منظور اون حالت تهوع هاست که همه ندارن اونا هم که دارن مثل هم نیستن، بعضی ها فقط یه ساعاتی از روزه بعضی ها بیست و چهار ساعته. بعضی ها فقط حالت تهوعه و حساس شدن به بوها بعضی ها دم به دقیقه ببخشید بالا میارن.

اگرم منظورت اینه دل آدم چیزی بخواد، لازم نیست حتما ببینه اون چیزو

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

سلام خانم گل🌺🌺🌺 خوبی؟ 🤗 اگه منظور اون حالت تهوع هاست که همه ندارن اونا هم که دارن مثل هم نیستن ...

سللام عزیزدلم❤️😍 خوبم خداروشکر، شما خوبی؟ دخترت😍 خوبه؟ همون منظورم مورد آخر بود که توضیح دادی، ممنونم از لطفت

God help me to be strong enough not to lie to myself 
سللام عزیزدلم❤️😍 خوبم خداروشکر، شما خوبی؟ دخترت😍 خوبه؟ همون منظورم مورد آخر بود که توضیح دادی، ممن ...

فداتم مرسی گلم خداروشکر 🤗🤗🤗

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!