2777
2789
عنوان

پیگیری شارژ

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 49 پست

شوهرم یه شخصیت نمایشی داره . بیرون و تو چشم مردم یه رفتارهایی میکنه ک اره خیلی خانومم رو دوست دارم. درحالیکه تو خونه هیچ محبتی نداره. دو کلمه باهاش حرف میزنم میکه خب بمن چه ! مشکلات خودته! ولی پیش همه میگه من بفکرشم و بشدت نقش بازی میکنه‌ ... 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ادم زحمت کش و کاریه اما از تنبلی بدش نمیاد ینی ولش کنی دوست داره بخابه... مرد هیز و بدی نیس 

یکم دایورته مث بابای من و ب خودش میرسه ینی الان بری مسافرت بهترین پذیرایی از خودش می‌کنه😂

بهش نمیخوره دروغگو و بدجنس باشه 

برای مردم بیش از حد خوبه و دوست داره همه بگن ک فلانی عجب مرد و رفیق خوبیه اما چوب کارشو میخوره میشینه سر جایش حالا سنشو نمی‌دونم کی ب این نتیجه میرسه 

یکم حساسه اما بد دل و سیاه دل نیس اما گیر میده 

بنظرم حسودم هست یکم اما دست و دلبازه.... دهن بین نیس اما حرف دیگران می‌تونه روش تاثیر بزارع درکل مرد خوبیه اما فکر میکنم ک سیگار می‌کشه فقط فکر میکنم و‌ خیلی سخت آروم میشه ....