2777
2789
عنوان

بیخوابی🙃

146 بازدید | 22 پست

دلیل بی خوابی تون چیه؟

خودم،، پامو عمل کردم ۴۲ روز پیش، پلاتین توی پامه و زخمش خوب نمیشه و عفونت کرده،فکر کنم بدنم به پلاتین حساسیت داره،قراره دوشنبه برم پیش دکتر خودم،خیلی نگرانم🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد بدبختیام افتادم درسو ول کردم چسبیدم به گوشی

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
انشاالله که چیزی نیست وزودخوب میشین،من فکرم درگیرلاغرشدنمه اخه زیادی چاق شدم

الان که مریضم،به اون موقع هایی فکر میکنم که الکی غصه میخوردم، اونا اصلا غصه نبودن،هیچی نبودن

تو خواب احساس خیلی بدی دست داد😑

تا ده دقیقه تو شک بودم

دیگه میترسم بخوابم🤦🏻‍♀️

حقیرترین افراد کسایی هستن که دیگران رو به خاطر ویژگی های ظاهری تمسخر میکنن...فراموش نکنید که بی ارزشترین نوعِ افتخار،افتخار به داشتن ویژگی‌هاییه که خود انسان در داشتنشون هیچ نقشی نداره؛مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ملیت، ثروت خانوادگی و... از چیزایی که خودتون به دست آوردید حرف بزنید..مثل: انسانیت، مهربانی، گذشت، صداقت و...آدمی را آدميت لازم است                                           عود را گر بو نباشد هيزم است...
الان که مریضم،به اون موقع هایی فکر میکنم که الکی غصه میخوردم، اونا اصلا غصه نبودن،هیچی نبودن

دقیقا منم دوماهی که توی icuبودم فقط به دیدن دخترم فکرمیکردم وهمش میگفتم چه غصه های الکی خوردما

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
دقیقا منم دوماهی که توی icuبودم فقط به دیدن دخترم فکرمیکردم وهمش میگفتم چه غصه های الکی خوردما

اوهوووم،منم به همین فکر میکنم،پس به چاقی فکر نکنین، بخوابین☺🌹