چن روز پیش از یه موضوعی خیلی ناراحت شدم اولش قلبم تیر میکشید ولی خوب شد از امروز یه دفعه مچ دست چپم یه درد خیلی بدی میپیچه توش و چن لحظه طول میکشه خوب بشه. کسی اینطور بوده اطرافتون🥺
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
چرا بوده و هست....و تربیت خوانواده و فرهنگ پدرامون بی تاثیر نبوده
اره اینم هست مامانِ بابام خیلی دخالت میکنه بابامو پر میکنه همیشه سر این چیزا😔
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
این دوره هم میگذره...خودت نابود میشی...پس سعی کن بیتفاوت باش.. مثه خیلی هاا
اره دیگه مجبورم بی تفاوت باشم🤕