lu1u مدیر استارتر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 8736 عنوان 🔒❤پریودی+ال دی❤🔒 107 بازدید | 6 پست سلااااممن بعد از پنج روز قطع قرص ال دی پریود شدم الان خون پریودیم کم هست .امکانش هست که این پریودی به دو هفته ده روز طول بکشه یا همون یک هفته دیگه تمام میشه؟ .... 1401/02/17 | 01:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
black_flower عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3146 سلام اسی منم میتونم یه سوال تو تاپیکت از خودت خانوما بپرسم لطفا؟☺ این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
lu1u مدیر استارتر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 8736 سلام اسی منم میتونم یه سوال تو تاپیکت از خودت خانوما بپرسم لطفا؟☺ سلام خب بپرس گلم ....
black_flower عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3146 سلام خب بپرس گلم ببخشید خانوما یه سوالمن مجردم ولی پریودام خیلی نامنظمهالان اخرین باری که مریض شدم اسفند ماه بود و دیگه نشدمکم کم دارم نگران میشمدلیلش چی میتونه باشه؟نکنه بعدا بچه دار نشم یوقت؟ این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
black_flower عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3146 ببخشید خانوما یه سوال من مجردم ولی پریودام خیلی نامنظمه الان اخرین باری که مریض شدم اسفند ماه بود ... اگه کس دیگه ای هم میدونه بهم بگه ممنونش میشم این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
ریحان_جونی عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 699 ببخشید خانوما یه سوال من مجردم ولی پریودام خیلی نامنظمه الان اخرین باری که مریض شدم اسفند ماه بود ... سلام عزیزم منم همینجوری بودم از اول که پریود شدم یهو دوسال کلا نشدم و تا قرص نخورم اصلا پریود نمیشم الان قرص ال دی خوردم بعد رابطه داشتم اورژانسی خوردم و باز بعد ۷روز پریود نشدم و قرص روکین رو که شروع کردم پریود شدم