ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام خانوما یه مشکلی برام پیش اومده خیلی گرفتارم آرامش ندارم تو زندگیم میشه برا حاجتم یه صلوات بفرست ...
برات حمد خوندم
این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍
از نظر من بله..خودت جایی و دلت جای دیگه ست دیگه خیانت عاطفی و روانیه.به هرحال خیانت هم سلسله مراتبی داره اون تهش میشه خیانت جنسی
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185