2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ای بابا یعنی نرفتم. هرچی دکتر خوبه رفتم. من میگم شاید کسی با روش خاصی یا دکتر خاصی خوب شده

بابای منم اینجوریه 

هر جی دکتر میره خوب نمیشه 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
ای بابا یعنی نرفتم. هرچی دکتر خوبه رفتم. من میگم شاید کسی با روش خاصی یا دکتر خاصی خوب شده

ای بابا 

راهکار که‌ ندارم ولی یه چیز جالب بگم 😅☝🏻

احتمالا فامیلاتون‌پشت سرت خیلی حرف میزنن😅😝🤷🏻‍♀️

بابای منم اینجوریه  هر جی دکتر میره خوب نمیشه

ی قرص گیاهی هست اون خوبه شوهر من ی موقع انقدر عصببی میشد با مشت میزد تو کوشاش رفت دکتر این قرص رو خورد خدا رو شکر خوب شد

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

ی قرص گیاهی هست اون خوبه شوهر من ی موقع انقدر عصببی میشد با مشت میزد تو کوشاش رفت دکتر این قرص رو خو ...

اسم قرص رو میشه بگی عزیزم 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
بذار پیداش کنم بهت میگه

مرسی عزیزم 😘😘

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792