2777
2789
عنوان

ترسناک

308 بازدید | 29 پست

بیاین  داستانا و خاطره های ترسناکتونو بگین

اول من میگم:

بابام تعریف میکرد قدیما نصف شب بودش بابام با رفیقش با موتور میرن صحرا آب بگیرن برا درختا و اینا..بعد یهو از دور بابام یکیو میبینه عین بز..به رفیقش میگه نگا اون بز نصف شبی اونجا چیکار میکنه دوستش نگا میکنه میبینه نیس بابام سرشو برمیگردونه میبینه اومده اون طرفش باز نگا میکنه میبینه اومده ی سمت دیگه

از ترس دیگه موتورو روشن نمیکنن همینجوری دست میگیرن میدووعن تا خونه..بابامم از ترس کفشاشو تو کوچه در میاره میاد تو🤣

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹

صحنه ای که با موتور میدوییدنو تصور کردم عالی بود😂😂

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از مادربزرگم درمورد جن داستان واقعی دارم حوصلم نمیکشه بنویسم😟😟

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
داییم تعریف میکرد شب از قبرستون روستاشون رد میشه میبنه یه بز کنارشه باهاش راه میره از ترس تا خونه فق ...

واقعنا🤣

ولی خدایی یبار تو نت زدم جن واقعی یهو ی عکس اورد جنه عین بز بود نکه خود بز باشه ها ولی شاخ و سم و اینا داشت زیرشم نوشته بود تصویر واقعی😵🥲😂

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹
خلاصشو بگو🥺

ماجرا واسه زمانی ک شهر سازی نشده بود زمانهای خیلی طولانی بودتوشمال.یروز پدربزرگ باباش از جنگل با اسب رد میشده ی گله جن زن ومرد دنبالش میدوعن.جن زنه داشته بهش نزدیک میشه سنجاق درمیاره میزنه توتنش.یهو اسیرش میشه.باخودش میاره خونه کارای خونشو انجام میده اشپزی ورفت ورو.‌.بعدش پدربزرگه زن و نوزاد داشتن.بازنش میره سرزمین کلیم سنجاق ب بچه وصل میکنه.جن زن ب بچه یاد میده وک سنجاقارو باز کنه بچه دوساله بود سنجاقارو باز میکنه.وقتی پدرمادر بچه میان خونه میبینن.بچه از وسط دونیم شده وگداشته پا ب فرار وازاد شده از اسارت

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
واقعنا🤣 ولی خدایی یبار تو نت زدم جن واقعی یهو ی عکس اورد جنه عین بز بود نکه خود بز باشه ها ولی شاخ ...

قدیما خیلی چیزا میدین علتش هم ترس و توهم اوهام و خیالات و خرافات بود

بز و گربه سیاه و سگ سیاه جنه همش چرت و پرته

خرافات قدیمیارو باور میکنید؟

جن کجا بود 

وایییی

ماهم یه ۳-۴تا جن تو خونه داریم

من میخورم میخوابم یکیشون برام فقط آشپزی میکنه

یکیشون فقط خونه تمیز میکنه

یکیشون خرید خونم رو میکنه

یکیشونم بچم رو نگه میداره بازیش میده

این ۴تا تقریبا شبیه آدمن.

یکی دیگه هست شبیه خرسه

یکی دیگه هست شبیه بزه

چند تا کارگر جن هم داریم دارن خونمون رو بازسلزی میکنن

ماجرا واسه زمانی ک شهر سازی نشده بود زمانهای خیلی طولانی بودتوشمال.یروز پدربزرگ باباش از جنگل با اسب ...

قرن ۲۱ هنوز دست از همچین حرفهایی بر نمیدارید؟

خدا به داد بچه هاتون برسه

مادر شوهر منم تعریف میکنه اون زمان یه چیزی بود نصفش از کمر به بالا دختر بود از کمر به پایین عقرب.

یا یه موجودی دیده نصفه بوده مثل انسان از وسط نصف شده بوده رو زمین خودشو میکشیده.

یا میشه مرداوزما

خدائیش این داستانهارو از کجا میوردن

همینها میشه ایده اولیه فیلمهای ترسناک

همیم خرافات و توهمات قدیمیا

حالا تو این قرن از همین حرفها فیلم میسازن.

میشه فیلمهای ایت، بابادوک، شوم

از همین حرفها سرچشمه میگیره

میشه موجودی به اسم بوگول یا لولوخورخوره

یا والاک