2777
2789
عنوان

بارداری

74 بازدید | 12 پست

من دیروز مجبور شدم یه مراسم عروسی برم ۶ ساعت رفت و پنج ساعت مراسم دوباره ۶ ساعت برگشت با اتوبوس بود دیروز لک قهوه ای داشتم امروز هر چند ساعت حالتی مثل نفخ روده دارم نمیدونم انقباض یا روده هام به هم میپیچه یبوست دارم چیکار کنم فردا دکتر میرم کسی بوده اینطور حالتی داشته باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه خواهر من با این شرایط بارداری نکن اونم با اتوبوس 

منم همش میگفتم هیچی نمیشه کار کردم مهمونی رفتم عروسی رفتم ولی تو ۷ ماهگی سر بچم اومده پایین  الان دوماهه تو استراحت مطلقم 

برای خوشبختی منو عشقم یه صلوات  
جمله کوتاه میگه از طرف خودش نمیگه مثلا انداختم بگه میگه افتاد خیلی وقتا تک کلمه میگه که من باید متوج ...

دقیقا پسر منم در این حد حرف میزنه و دی ۹۷ هست باز شما از پوشک گرفتی من هنوز کامل نه، پسر شما رنگ ها و اعداد رو بلده؟

راز موفقيت و آرامش در زندگي چراغ خاموش زندگي كن✨

دقیقا پسر منم در این حد حرف میزنه و دی ۹۷ هست باز شما از پوشک گرفتی من هنوز کامل نه، پسر شما رنگ ها ...

اعداد قاطی پاطی میگه رنگ ها هم بلد نیست نشون بدم اون لحظه تکرار میکنه دوباره باز اشتباه میگه شما تلویزیون زیاد میذاشتین براش؟خیلی چیزارو متوجه میشه مثلا چند روز پیش دیدم روسری رو جمع کرده به شکل گل شده بعد اومد بهم گفت گل.من خیلی مشکلاتم به خاطر حرف نزدنش بود که نمیفهمیدم چی میگه و هم اون عصبانی میشد هم من الان هم اون به هر طریقی شده منظورشو میرسونه منم دیگه میدونم چی میخواد همش امروز فردا میکنم برای گفتار درمانی.شما چرا از پوشک نکرفتی؟گفتار درمانی بردی؟

اعداد قاطی پاطی میگه رنگ ها هم بلد نیست نشون بدم اون لحظه تکرار میکنه دوباره باز اشتباه میگه شما تلو ...

آره پسر من تلويزيون زياد ميديد الان هم ميبينه اما خب خيلي كمتر شده، من از مهر ماه يه سري كتاب براش خريدم به صورت مستمر رنگ ها و اعداد و حيوانات رو باهاش كار كردم الان اينا رو بلده ، پوشك هم تنبلي خودم بود الان يك ماهه شروع كردم جيش رو ميگه حالا در گير پي پي هستم😐 گفتاردرماني نميبرم از ١٤ فروردين گذاشتمش مهد حس ميكنم تاثيرش خوب بوده شما هم اگر بزاري خيلي خوبه هم پسرت هم خودت

به خصوص كه باردار هستي شايد حوصله ي كار كردن با بچه نداشته باشي اونجا باهاش كار ميكنن الان پسر من اونقدر اونجا رو دوست داره پنج شنبه جمعه هم حتي ميخواد بره،شما خيلي وقته از پوشك گرفتي؟ جملاتي كه پسرت ميگه دو كلمه اي هست يا ٣ كلمه اي؟

راز موفقيت و آرامش در زندگي چراغ خاموش زندگي كن✨

آره پسر من تلويزيون زياد ميديد الان هم ميبينه اما خب خيلي كمتر شده، من از مهر ماه يه سري كتاب براش خ ...

کلا پسرم علاقه ای به کتاب خوندن نداره مثل خودم.هزینه مهد خیلی بالاست گفنار درمانی میبرم و بشه کلاس ژیمناستیک میفرستم سال بعد کلاس مهد میبرم البته نه هر روز.من برای پوشک سه چهار ماه قبل سه سالگیش که شروع کردم تا قبلش جواب نمیداد چون آمادگی نداشت ولی بعد کنترل ادرار داشت و اوایل از پی پی کردن تو دستشویی میترسید که با گفتن داستان کم کم ترسش ریخت الان دیگه مشکل ندارم.بعضی وقتا جمله سه کلمه ای هم میگه ولی بیشتر تمایل داره با غر و لال لالی حرف حرف زدن منظورشو برسونه مثلا دیروز پیش آرایشگاهی که چندبار برده بودمش وایساده بود موهاشو دست میزد حالت قیچی گرفته بود ولی حرف نمیزد فقط قیش قیش میکرد.من خودم بچه بودم یادمه هنینطوری زبون نداشتم یبار میخواستم به مامانم یچیز بفهمونم آخر کتک خوردم یا غر زدن به خودم رفته یا فراری بودن از درس البته خنگ نبودم ولی احساسم اینه پسرم خیلی شبیه خودمه.