2777
2789
عنوان

اقدام

100 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان شبتون بخیر

کیا توی اقدام به بارواری هستن یا به تازگی باردار شدن لطفا راهنماییم کنید

من یه پسر سه ساله دارم

یکسال پیش یه سقط داشتم رشر بچه توی ۵هفته متوقف شده بود. چهار ماه بعد هم دوباده بتا مثبت شد و سونو چیزی نشون نمیداد در نهایت یک هفته بعد از موعد پری خونریزی گرفتم و پریود شدم!!

الان بازم میخوام اقدام کنم دکتر یا کپسول داکسی سایکلین داد گفت شاید عفونت خفیفی داشته باشی که بعث سقط شده!

دوره ی اونم تموم شده یه قرص اوومید۵۰ هم داده گفت وقتی پریود شدی روز ۵ شرول کن روزی دوتا تا پنج روز بخور. 

همسرم هم داره خرما و آجیل و موز اینا میخوره.

میخوام بدونم همینا کفایت میکنه؟ چیکار باید انجام بدم ک زودتر باردار بشم و بازم به سقط منجر نشه

من بعد ۶ ماه اقدام تازگیا باردار شدم بعد ۱ سقط 

قلب بچه بار اول تشکیل نشد 

اینبار با امپول hcg باردار شدم 

رحمتو گرم کن و کاچی زیاد بخور

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری رحمم رو گرم کنم یعنی گرمیجات بخورم؟

اره مثلا عسل و سیاهدونه و دارچین برای من خیلی موثر بود

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.
من بعد ۶ ماه اقدام تازگیا باردار شدم بعد ۱ سقط  قلب بچه بار اول تشکیل نشد  اینبار با امپ ...

چقد از سقطتون گذشت که دوباره باردار شدین؟ 

علت سقط چی بود؟ 

آمپول hcg رو همون ماهی که تزریق کردی باردار شدی؟؟

ببخشید اگه میشه سوالامو جواب بدین

چقد از سقطتون گذشت که دوباره باردار شدین؟  علت سقط چی بود؟  آمپول hcg رو همون ماهی که تز ...

نزدیک ۱ سال 

قلب تشکیل نشد 

بله دقیقا ۱۴ ، ۱۵ روز بعد تزریق

من بعد ۶ ماه اقدام تازگیا باردار شدم بعد ۱ سقط  قلب بچه بار اول تشکیل نشد  اینبار با امپ ...

گلم بچه دار شدی ؟؟ منم دارم سقط میکنم میترسم از بعدیا

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
گلم بچه دار شدی ؟؟ منم دارم سقط میکنم میترسم از بعدیا

اره باردارم 

نگران نباش عزیزم