2777
2789

سلام

🌺صلوات هدیه برای 🌷آقا صاحب الزمان🌷 و تعجیل در فرج🌺

هر چند تا فرستادی بگو حتی یه دونه چون همش تاثیر داره🌷🙏

اینهمه توی فضای مجازی الکی میگردیم

چرا اینجا پنج دقیقه وقت خودمون رو نزاریم برای تاپیک امام زمانی؟؟

پس بیاید با هم دیگه شب ها تاپیک صلوات بزنیم به نیت فرج 🌷قائم آل محمد🌷

یه کار دیگه🤩🤩👇👇

مثلا بعد از نماز های واجبت یه دو رکعت نماز به نیت فرج هم بخون آقا خوشحال میشه ها🤩

باور کن دو سه دقیقه چیزی نیست

مثلا امضات رو بنویس برای فرج آقا صاحب الزمان صلوات 🥲

باور کن نوشتن یه متن برای مولایمان مهدی کار سختی نیست...

قبول کنیم که.

الهم عجل ولیک الفرج هایمان کمرنگ است😔😖، ما اندازه یه لیوان آب برای امام زمان عجل الله ارزش قائل نشدیم..

به خودمان بیاییم.

یادمون باشه!

امام زمان با سردرد ما سردرد میگیرن😔

🛑(امام صادق علیه السلام فرمود: ما با سردرد شیعیانمان، سردرد میگیریم🛑 )

میزان عشق رو ببین...😭😭

ولی ما چی؟!😖😔روزانه شاید یک بار هم به فکرش نباشیم...

کاش کمی تفکر کنیم.

برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات◽️  کاربر آقا هستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰۰ تا💚

💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡       یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!...   انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔

۱۰۰

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖