2777
2789
عنوان

کمی دلم گرفت ...😓

240 بازدید | 13 پست

امروز رفتیم خونه یکی از فامیل ..

پانزده سال پیش دارایی ما و اینها تقریبا مثل هم بود ..

اما این آقا خیلی اهل تلاش بود و هست ..

وام گرفت ، ریسک کرد و کار کرد و تلاش کرد ...با اینکه کارمند بود رفت تو کار ساخت و ساز ..الان خدا رو شکر خیلی وضعش عالی شده ..

البته واقعا حقش هست تلاش کرده و نتیجه اش را دیده ..

اما خب دلم گرفت ..ما هنوز منتظر اینکه که کی آخر ماه بشه و حقوق مون واریز بشه 😓

هر کس روزی ای داره و نون دلشو میخوره اگر همون اقا برشکست میشد بازم میگفتی خداروشکر ک ما اون کارو نکردیم به هر حال ریسک کرده و الانم خداروشکر ک داره زندگی خودتونو بکنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماهم تلاش کنین.

شوهر من اصلا اهل ریسک نیست ..

باورت میشه یک زمین خریدند صد و پنجاه تومن...

الان شده سه میلیارد 

خدا شاهده که از اینکه آنقدر پیشرفت کردند خوشحال م 

اما خب ما هم خیلی در جا زدیم ...

هنوز باید چشم به آخر ماه بدوزیم

عزیزم من سرچ کردم درمورد استخدامی اموزش و پرورش تاپیک شما اومد.. تو یجا پیامتونو خوندم ک خیلی تلاش کردین برای کار نشد بخاطر همین از نظر روانی به شغلتون خیلی نیاز دارین حتی حرفهای دیگرانم بود...الان من دقیقا وضعیت قبلا شماست من شاگرد ممتاز کلاسمون بودم من به همه درس میدادم ینی دوستام میومدن برا امتحان پیش من درس یاد میگرفتن برا کارشناسیم ی انتخاب رشته بد کردم بااینکه رتبه خوبی داشتم ک باعث شد بسوزم بعد اون هرچقدر بعدش تلاش کردم برا کار انگار هی سنگ انداخته شد جلو پام الان ی بچه دارم اما حسرت کار کردن داره نابودم میکنه هرکی و میبینم تو بیمارستانه و کار میکنه داغ میشم حتی انقد خوب بود درسم ارشد خوندم و علوم پزشکی قبول شدم اما چ فایده همه ازم پارنی میخان حالا مادرشوهرم اینام همش انگار تو ذهنشونه انقدر درس خوند کار نداره واقعا دارم میسوزم...حالا میخام مسیرمو عوض کنم برم برای استخدامی بخونم میتونم تمام تلاشمو بکنم..تو از تجربیاتت بهم بگو توروخدا هرچیزی ک بهم کمک کنه تخصصیا کتابای دانشگاه رو بخونم؟عمومیا چطور؟بنظرت چطور چقدر بخونم؟هرچی ک بهم کمک میکنه خواهش مبکنم بهم بگو..

من کلی دعات میکنم توروخدا تو این راه کمکم کن به ارزو و هدفم برسم نمیخام حسرتش ی عمر باهام بمونه توروخدا

سلام عزیزم من آزمون دادم راستش ته دلم میگه قبولم نمیدونم حالا میگم بشینم برای گزینش یه چیزی بخونم که اگه قبول شدم یه چیزی بلد باشم رساله کدوم آیت الله رو بخونم که هم راحت باشه هم خوب شما چی خوندین؟ 

ممنون میشم کمک کنید دعاتون میکنم 

سلام عزیزم من آزمون دادم راستش ته دلم میگه قبولم نمیدونم حالا میگم بشینم برای گزینش یه چیزی بخونم که ...

ان شاالله قبول بشید...بهتره برای مصاحبه بخونید

چون مرحله دوم مصاحبه تخصصی است و مرحله بعدش گزینش

از همه مهمتر اینکه شما حتما برای گزینش قبول هستید مگر اینکه معاند نظام باشید یا سابقه کیفری و اینها داشته باشید

پس از من می شنوید برای مصاحبه بخونید نه برای گزینش

عزیزم من سرچ کردم درمورد استخدامی اموزش و پرورش تاپیک شما اومد.. تو یجا پیامتونو خوندم ک خیلی تلاش ک ...

عزیز دلم الهی قبول بشید..واقعا شرایط سختی است برای ما که انقدر زرنگ بودیم و این شدیم  

بهم بگید که رشته و مقطع تون چیه و چند ساله اید

عزیز دلم الهی قبول بشید..واقعا شرایط سختی است برای ما که انقدر زرنگ بودیم و این شدیم     ...

انشالله برام دعا کن..امیدوارم این راه و انتخاب کردم مسیرم باشه و بتونم موفق بشم...من تازه رفتم تو ۳۰سال رشته کارشناسیم زیست شناسی بود..خیلی انتخاب رشته بدی داشتم با اینکه رتبه خوبی اورده بود همون باعث شد هنوز دارم میسوزم...برا ارشد خوندم علوم پزشکی بیوشیمی بالینی قبول شدم اما دیدم هیچ کاری براش نیس همه جا ازم پارتی خواستن و سابقه وسطا ول کردم و ادامه ندادم خیلی داغون شدم تو این راه خیلی واقعا نیاز دارم برسم به راهی ک ثابت باشه بتونم حس استقلال کنم...بااینکه زندگی خوبی دارم اما ته دلم همیشه غم دارم همیشه..میشه هرچیزی باعث میشه قبول شم بهم بگی؟هرکاری باشه انجام میدم 

ان شاالله قبول بشید...بهتره برای مصاحبه بخونید چون مرحله دوم مصاحبه تخصصی است و مرحله بعدش گزینش ا ...

ممنونم عزیزم خدا هر چی میخواید بهتون بده که راهنمایی میکنید 

برای مصاحبه دروس تخصصی بخونم یعنی درباره رشته تحصیلیم سوال میپرسن و سخته چه سبکی میپرسن میشه بیشتر توضیح بدین 

ممنونم عزیزم خدا هر چی میخواید بهتون بده که راهنمایی میکنید  برای مصاحبه دروس تخصصی بخونم یعنی ...

در مصاحبه تخصصی من چهار نفر نشسته بودند ...یک آقا و سه خانم 

اون آقا فقط چیزهایی که می گفتم را یادداشت می کرد ...اون سه تا خانم یک نفر اول سوالات روان شناسی پرسید مثلا چرا می خواهی معلم بشی ؟ اگر یک دانش آموز سر کلاس اذیت کنه ، تو چه می کني ؟ 

نمونه سوالات شون تو سایت ای استخدام هست ...

بعد نفر دوم فقط چک می کنه که ظاهرت مطابق با شئونات باشه و خیلی پرت نباشی 

نفر سوم هم سوالات تخصصی می پرسه که بستگی داره چقدر سختگیر باشه 

اما به هر حال شما باید برای سوالات تخصصی رشته تون و سوالات روان شناسی آمادگی داشته باشید.

بهترین کار اینه که بريد تو سایت ای استخدام و جدیدترین اطلاعات رو اونجا بگیرید