2777
2789
عنوان

باردارییییی😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 24 پست
۲۲-خودم  ۲۶

اوخی😻💖چه سن خوبی برای بچه دار شدنه...ایشالا که حسم درست باشه 

امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوخی😻💖چه سن خوبی برای بچه دار شدنه...ایشالا که حسم درست باشه 

واقعا سن خوبی!😁😂مرسی ازین انرڗی مثبتت 

ایشالله😘

🎐 روزهـای سخـت روزهـای بهتـر می‌سـازنـد☺️
واقعا سن خوبی!😁😂مرسی ازین انرڗی مثبتت  ایشالله😘

اره از نظر من عالیه تفاوت سنی کمی با بچه دارین...من خودم تک فرزندم و پدر و مادرم تفاوت سنی زیادی با من دارن همیشه بابت این موضوع ناراحتم🙂

امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃
واقعا سن خوبی!😁😂مرسی ازین انرڗی مثبتت  ایشالله😘

خواهش میکنم عریزم😻🤍

اره از نظر من عالیه تفاوت سنی کمی با بچه دارین...من خودم تک فرزندم و پدر و مادرم تفاوت سنی زیادی با ...

درست ازین نظر خیلی خوبه  منم که ریزه میزه😂 دیگه اصلا معلوم نمیشه..ولی  خیلی سخت مسولیت سنگینی 👌

🎐 روزهـای سخـت روزهـای بهتـر می‌سـازنـد☺️
درست ازین نظر خیلی خوبه  منم که ریزه میزه😂 دیگه اصلا معلوم نمیشه..ولی  خیلی سخت مسولیت سن ...

اوخی پس کوچولوموچولویی🥺💜اوخی عزیزم...اره خیلی ولی تو میتونی🍃😻