chekavak مدیر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 731 عنوان باردارییییی😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 24 پست سلام بچها من ۹ ام ماه قبل پریود شدم این ماهی هنوز نشدم امروز شانزدهم امکان بارداری چقدر هست؟ کی بی بی چک کی بزارم کع دقیق نشون بده 🎐 روزهـای سخـت روزهـای بهتـر میسـازنـد☺️ 1401/02/16 | 20:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
chekavak مدیر استارتر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 731 ببین خودتم حس مادری گرفتی😂ایشالا که نی نی دار میشی چند سالتونه؟!خودت و همسرت ۲۲-خودم ۲۶ 🎐 روزهـای سخـت روزهـای بهتـر میسـازنـد☺️
dokhtar_sheytan عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 1563 ۲۲-خودم ۲۶ اوخی😻💖چه سن خوبی برای بچه دار شدنه...ایشالا که حسم درست باشه امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃
chekavak مدیر استارتر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 731 اوخی😻💖چه سن خوبی برای بچه دار شدنه...ایشالا که حسم درست باشه واقعا سن خوبی!😁😂مرسی ازین انرڗی مثبتت ایشالله😘 🎐 روزهـای سخـت روزهـای بهتـر میسـازنـد☺️
dokhtar_sheytan عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 1563 واقعا سن خوبی!😁😂مرسی ازین انرڗی مثبتت ایشالله😘 اره از نظر من عالیه تفاوت سنی کمی با بچه دارین...من خودم تک فرزندم و پدر و مادرم تفاوت سنی زیادی با من دارن همیشه بابت این موضوع ناراحتم🙂 امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃
dokhtar_sheytan عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 1563 واقعا سن خوبی!😁😂مرسی ازین انرڗی مثبتت ایشالله😘 خواهش میکنم عریزم😻🤍 امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃
chekavak مدیر استارتر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 731 اره از نظر من عالیه تفاوت سنی کمی با بچه دارین...من خودم تک فرزندم و پدر و مادرم تفاوت سنی زیادی با ... درست ازین نظر خیلی خوبه منم که ریزه میزه😂 دیگه اصلا معلوم نمیشه..ولی خیلی سخت مسولیت سنگینی 👌 🎐 روزهـای سخـت روزهـای بهتـر میسـازنـد☺️
chekavak مدیر استارتر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 731 خواهش میکنم عریزم😻🤍 😘😘 🎐 روزهـای سخـت روزهـای بهتـر میسـازنـد☺️
dokhtar_sheytan عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 1563 درست ازین نظر خیلی خوبه منم که ریزه میزه😂 دیگه اصلا معلوم نمیشه..ولی خیلی سخت مسولیت سن ... اوخی پس کوچولوموچولویی🥺💜اوخی عزیزم...اره خیلی ولی تو میتونی🍃😻 امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃
chekavak مدیر استارتر عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 731 اوخی پس کوچولوموچولویی🥺💜اوخی عزیزم...اره خیلی ولی تو میتونی🍃😻 ارع😍😄 مرسی گلمممم❤ 🎐 روزهـای سخـت روزهـای بهتـر میسـازنـد☺️
dokhtar_sheytan عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 1563 ارع😍😄 مرسی گلمممم❤ 💖🥺 امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃