2777
2789

ببینید من 6 ساله ازدواج کردم 

واقعا دلم نمیخواد بچه بیارم همسرم هم زیادی حساس نیست یجورایی مغزشو پر کردم که فعلا نیاریم 

این چند روز تعطیلات دوجا مهمونی دعوت شدیم حتی  

نزدیکترین اقوام هم تو جمع خانومانه گفت بهم 

دیگه برو دکتر بچه بیار 

گفتم من فعلا امادگیشو ندارم 

و در جواب فقط میگن آخه خواهر برادر هم نداری بچه بیار سرگرم شی 

وای کفر م درمیاد 

من حتی خیلی وقتا دعا میکنم میگم خدایا منخ بچه نمیخوام فقط بخودم و همسرم سلامتی بده 

واقعا بابت نازاییمون راضیم اما این حرفا واقعا منو بهم میریزه نمیدونم چیکار کنم

عزیزم در چاهو میشه بست،دهن مردمو نمیشه،بیخیال

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ جوره نمیشه دهنشون رو بست. ولی خوب بگو بچه دار شدن تصمیم شخصیه من شوهرم(اسمش) فعلا تصمیمی نداریم براش

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

کلا نباید جواب میدادی 

بی توجه با لبخند

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.

قاطع برخورد کنی دیگه نمیگن

عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178