2777
2789
عنوان

دلخوشی‌ شما چیه ؟

263 بازدید | 31 پست

دلخوشی‌ کوچک شما برا ادامه زندگی چیه ؟وسط این همه بدبختی و گرونی و حال بد....

حالا که درباره امضام کنجکاو شدی بذار یه چیزی بهت بگم من در دنیای واقعی همه چیز دارم (پز زیر پوستی نی نی سایتی😂) اما همیشه یه خلائی هست و حس تنهایی که با هیچ چیز پر نمیشه من برا پر کردن این خلا هر کاری میکنم برای من فرقی نمی کنه زن باشی یا مرد، زیبا باشی یا نباشی، پولدار باش یا نباشی، ایران باشی یا نباشی،با سواد باشی یا نباشی و... برای من مهم اینکه انسان هستی من به مشکلاتت و دغدغه هات نمی خندم ، قضاوتت نمیکنم ، وسعی میکنم دوستت باشم. درخواست دوستی پذیرفته میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خیلی به آینده امیدوارم 

میخوام پیشرفت مالی کنم 

باز بچه بیارم 

بزرگ شدنشون رو ببینم 

پیشرفت خودمو ببینم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

آرزوهام که امید دارم برام خاطره شن

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
خرید کردن بهترین دلخوشیم 

پولشو ندارم  یا انقد چاله چوله دارم که بعد خرج کردن عذاب وجدان میگیرم ولی خرید و دوس دارم

حالا که درباره امضام کنجکاو شدی بذار یه چیزی بهت بگم من در دنیای واقعی همه چیز دارم (پز زیر پوستی نی نی سایتی😂) اما همیشه یه خلائی هست و حس تنهایی که با هیچ چیز پر نمیشه من برا پر کردن این خلا هر کاری میکنم برای من فرقی نمی کنه زن باشی یا مرد، زیبا باشی یا نباشی، پولدار باش یا نباشی، ایران باشی یا نباشی،با سواد باشی یا نباشی و... برای من مهم اینکه انسان هستی من به مشکلاتت و دغدغه هات نمی خندم ، قضاوتت نمیکنم ، وسعی میکنم دوستت باشم. درخواست دوستی پذیرفته میشه
پولشو ندارم  یا انقد چاله چوله دارم که بعد خرج کردن عذاب وجدان میگیرم ولی خرید و دوس دارم

خب ۶ر کی نسبت به توانایی های خودش یه سری دل خوشی هایدی داره مال منم خرید کردن لباسه که وواقعا هیچییی در اون حد خوشحالم نمیکنه 

شکلات پیتزا هات داگ😐

دلم خواست😀

خب ۶ر کی نسبت به توانایی های خودش یه سری دل خوشی هایدی داره مال منم خرید کردن لباسه که وواقعا هیچییی ...

اره دقیقا