2777
2789
عنوان

پول

130 بازدید | 18 پست

سلام خانما چجوری از شوهرم پول بگیرم قهر کرده و منم پول لازمم، بجای اینکه درکم کنه قهر کرده منم الان پول میخوام بگیرم ترم جدید کلاسم شروع میشه هیچی ندارم،  میخواستم از واتساپ پیام بدم ولی نمیدونم چی بنویسم .چه راه حلی دارید؟؟ 

برو بگو پول کلاسمو بده. قهرید که نباید مسائل زندگی روی زمین بمونه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه نمیشه که دیر تر بدم 😔😔

میدونی شرایط هم جوریه که ترمیک نیستم، فشرده س کلاسها سالی یه بار اجرا میشه صبر میکنن بعد تکمیل شدن ظرفیت کلاسها رو شروع میکنن خودم چند ماه صبر کردم 

من اینجور مواقع میگم درسته قهریم ولی دلیل نمیشه پول کلاسمو ندی. ترم جدیدم شروع میشه

یه بارم لج کردم بهش قرض کردم پولمو دادم بعد که اشتی شدیم گفتم و بهم داد پس دادم خیلی هم بهش برخورد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خب پس مجبوری دیگه اگه خودت مستقل باشی و کار کنی اینجوری مجبور نمیشی این موقع ها کوچیک کنی خودتو

بله درست میگید دوست عزیز ولی چند بار خواستم برای خودم کار کنم ولی شرایط جور نشد و اینکه شوهرم مخصوصا خانواده ش ظرفیتشو ندارن و الان بیشتر از من و دخترم اونا پول شوهرم رو خرج میکنن حتی چندبار شده شنیدم گفتن خب از مادرش پول بگیره 

من اینجور مواقع میگم درسته قهریم ولی دلیل نمیشه پول کلاسمو ندی. ترم جدیدم شروع میشه یه بارم لج کرد ...

موندم چیکار کنم   دخترمم میگفت منم میگم بهش به دخترم نه نمیگه از لحاظ مالی ولی شاید فکر کنه من فرستادم دنبالش 

بله درست میگید دوست عزیز ولی چند بار خواستم برای خودم کار کنم ولی شرایط جور نشد و اینکه شوهرم مخصوصا ...

آها

خدا به مالتون برکت بده عزیزم

بتونید به چیزای که میخواید برسید

اتفاقا معمولا آدمای این شکلی روزیشون بیشتره

من اینجور مواقع میگم درسته قهریم ولی دلیل نمیشه پول کلاسمو ندی. ترم جدیدم شروع میشه یه بارم لج کرد ...

یه متن نوشتم اونو میفرستم از واتساپ ببینم چی میشه 😔😔

خدا بخیر کنه نوشتم و فرستادم، دوستان ممنون از مشاوره هاتون 

خدا بخیر کنه نوشتم و فرستادم، دوستان ممنون از مشاوره هاتون 

چی گفت؟