2777
2789
عنوان

تیغ ماهی

138 بازدید | 14 پست

دیروز موقع ناهار تیغ ماهی خوردم 

هرچی خوردم فایده ای نداشت 

حتی تو گلومم دست کردن ولی انگار نه انگار

خیلی درد میکنه چیکارش کنم🤕💔آب دهنمو از درد نمیتونم قورت بدم

قشنگ حسش میکنم انگار سوزن گیر کرده تو گلوم

خواهر من اینجوری شد رفت پزشک عمومی واسش در آورد البته کنار لوزه اش بود

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تو مسافرت بودیم یکی همنیجور گیر کرد تو گلوش نمیتونست حرف بزنه تیغ تو گلوش فرو رفته بود با موچین د ...

دقیقا منم همینطور شدم

نمیتونم حرف بزنم

دیوونه شدم دیگه🤦🏻‍♀️عصری یا فردا برم دکتر 

آب لیمو تازه خوردی؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه نخوردم اب و ابلیمو مخلوط کنم بخورم؟  

بایدلیموتازه رومک بزنی حالاتواروم آروم بخور

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز