2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 24 پست
عزیزم خودت باید دستت بیاد رو چه چیزهایی حساسه نمیشه که با کوچکترین اتفاق بگید طلاق .رفتارها و عمقی ن ...

درسته منم میدونم یه جاهایی از رو لجبازی یه کارایی می کنم یا عصبانیتش رو تشدید می کنم

ولی نمیدونم چیکار کنم که اون استاده از ذهنش بپره، خودشم میگه تا وقتی نذاری جلسات اون آقا برم اخلاقم همینه، در صورتیکه تو دوران عقد که متوجه شدیم همچین جلساتی میره ازش قول گرفتیم و گفت دیگه نمیره الانم چون قول داده و نمیتونه بره اعصابش خورده و همش میخواد تلافی کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته منم میدونم یه جاهایی از رو لجبازی یه کارایی می کنم یا عصبانیتش رو تشدید می کنم ولی نمیدونم چی ...

عزیزم شوهرت مذهبیه ؟عرفان کاذب چی هست ؟ ی راه پیدا کن که خوش قبول کنه راهی که قبلن می رفت اشتباه بوده .اگ مذهبیه نظر یکی از حاج آقا ها ی بزرگی که استادش رو تکذیب کنه جست وجو کن شایدخودش  منصرف شد .ی کلاس بهتر براش جایگزین پیدا کن .

عزیزم شوهرت مذهبیه ؟عرفان کاذب چی هست ؟ ی راه پیدا کن که خوش قبول کنه راهی که قبلن می رفت اشتباه بود ...

بله مذهبیه

عرفان کاذب یعنی یه سری تفکرات باطل راجع به دین به خورد جوونا میدن

هر چی راجع به استادش میگم یه توجیحی میاره

انقدر مریدشه که دندونپزشکی رو به خاطر استادش رها کرد

تو رو خدا اگه میتونین کمکم کنین

شماهم کم سن و سال هستید .نزارید چیزهای کوچیک بینتون رو خراب کنه 

ما هر دو مون با عشق ازدواج کردیم الانم وقتی یه بحثی بین مون پیش میاد هردومون حالمون بد میشه ولی راه حلی نداریم

بله مذهبیه عرفان کاذب یعنی یه سری تفکرات باطل راجع به دین به خورد جوونا میدن هر چی راجع به استادش ...

عزیزم تو اینترنت بزن نظر ی حاج آقا ک خیلی قبولش داره رو براش پیدا کن اگ کلیپ چیری پیدا کنی براش بفرست سعی کن کنارش باشی با مهربونی و دلایل درست از این استاد کاذب دورش کنی میتونید نظر مرجع تقلید ش رو براش در ایم زمینه پیدا کنی و در آخر هم اگ پیدا کردی نگی دیدی من راست میگفتم ک به غرورش بر نخوره مردا رو بامحبت بهتر میشه به چیزی که درست هست نزدیک کنیم .

عزیزم تو اینترنت بزن نظر ی حاج آقا ک خیلی قبولش داره رو براش پیدا کن اگ کلیپ چیری پیدا کنی براش بفرس ...

تلاشمو میکنم ایشالا که درست بشه

ممنون از کمکتون

لطفا خ برام دعا کنین♥️