2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 92 پست
وااا یعنی چی میگه شما نرین بزارین هفته دیگه الان شوهرت چی گفت بعد از تلفن؟

گفت باشه اصلا روحرف مادرش حرف نمیزنه میگه مامانم گناه داره اگه گوش نکنم به حرفش دوروز دیگه که نبود حسرت میخورم.منم بهش گفتم ازکجا معلوم من زودتر از پیشت نرم اون موقع حسرت نمیخوری گفت توخودتو با مادرم مقایسه میکنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگه باشه مامانتم بیار.من دردم مادرخودمو همسرم نیس دردم اینه که اصلا هیچ چیزمنوبچه ام براش مهم نیس

پس کلن اخلاقش اینه ک مسافرت شلوغ دوس داره ،پس بهترین کار اینه بگو میخام بچه مون رو بفرستم پیش مادرم یا مادرت یه روز نگه دارن بریم تنهایی دوتایی بگردیم ب عشق اون روزای اول ازدواجمون اینجوری شاید جبهه نگیره ،

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 
میگه باشه مامانتم بیار.من دردم مادرخودمو همسرم نیس دردم اینه که اصلا هیچ چیزمنوبچه ام براش مهم نیس

پس معلومه ادم مهربونی هست .نمیشه باهاش با نرمی صحبت کنید و درخواست کنید که گهگداری تنهایی بدون کسی بیرون برید ؟ 

خب بگو الان مادرت نیست چرا ما نباید بریم؟ هفته دیگه هم سرجاش 

اصلا عادت کرده بدون مامانش زهرمارشه همه چی باورت میشه ی مهمونی توفامیل ما میاد صدبار میگه بیچاره مادرم توخونه اس من اومدم مهمونی

گفت باشه اصلا روحرف مادرش حرف نمیزنه میگه مامانم گناه داره اگه گوش نکنم به حرفش دوروز دیگه که نبود ح ...

بگو اره مقایسه میکنم وقتی جایگاه مادوتا روتو زندگیت یکی کردی . بگو پس چرا مامانت میره گردش باخاهرت اون حسرت نمیخوره از نبردن تو ؟ 

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺 
ابتقد الکی نگید .گناه داره بنده خدا . واقعا به نظرتون برای همچین مشکلی باید طلاق گرفت ؟ خدا رو خوش ...

از مردی ک واسه  زنش ارزش قائل نمیشه باید دور شد . همین 

این نظر منه . ببخشید اول از شما اجازه نگرفتم

از مردی ک واسه ارزش قائل نمیشه باید دور شد . همین  این نظر منه . ببخشید اول از شما اجازه نگ ...

عریزم منم منظور بدی نداشتم .نمی خواستم شما رو ناراحت کنم .به نظرم برای همین مسأله ای درست نیست یه زندگی خراب بشه .

خودتون مشکلتون همین بود دور از جون طلاق می گرفتید ؟ 

وا ینی چی؟ برو خونه پدرت با اونا برین پارکی جایی 

بدبختیم اینه که پدرومادرمم فکر میکنن بچه اشون که ازدواج کرده دیکه نباید پیش اونا بره اصلا توجه ندارن بهم چه برسه به اینکه ببرنم پارک