2777
2789
عنوان

پیش شوهرش ب مادرشوهرش گفته ...

264 بازدید | 9 پست

دوستمو میگم،تعریف میکرد سر ی چی شاکی میشه از مادرشوهرش شوهرش میپرسه چیه چرا ناراحتی برمیگرده میگه :از مادرت ایراد نمیگیرم میدونم مغز نداره

🙄من هنوز تو شوکم چطور شوهره چیزی نگفته بهش یا این چطو‌راحت این حرفو زده

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست خواسته جلو تو شاخ بازی در بیاره😏 هیچ مردی انقدر هویج نیست 

سابقه هویج بازی داره شوهرش

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

کار درستی نیس بد با خوب و هرچی به هر حال مادرشه مگه ما دوست دارین همسرمون به مادرمون بی احترامی کنه ...

درست میگی برام جالب یود واقعا

چیزی نیست من هم گاهی می گم 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
چیزی نیست من هم گاهی می گم 

شوهرت ناراحت نمیشه؟

شوهرت ناراحت نمیشه؟

نه وقتی خیلی عصبانی هستم البته یکم متعادلتر می گم

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

بچه ها من همیشه مادر شوهرم بهم میگفت بی سلیقه ای. آخه وسایل خوشگل نداشتم. نمی تونستم پیدا کنم. به خاطر مسیر دور وشلوغی کار. تا اینکه با یه فروشگاه آنلاین آشنا شدم و با آموزش های کاربردی شون و وسایل قشنگشون حالا چشم مادر شوهرم رو در میارم. حتما پیجشون رو ببینید. 

http://instagram.com/shima.decor