2777
2789
عنوان

دوستان ی لحظه

89 بازدید | 18 پست

من دانشجوام قبلنا میرفتم پیاده روی دلم میخواد هر صبح بازم برم ولی دانشگام وا شده بعد چادریم هستم ووست ندارم با چادر کفش اسپرت بپوشم به نظرتون صبا درام زود کفش اسپرت بپوشم بعد نزدیک دانشگاه درارم کفشای خودمو بپوشم مزخرفه ؟یا مثلا اصن پیاده روی قبل کلاس عرق نمیکنم یا بو نمیدم نمیدونم چی کنم دانشگاه همه چیمو بهم زده پیاده رویم باشگام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کوله بخر ووقتی رسیدی به دانشگاه یه گوشه عوضش کن بذارتوکیفت

اون که اوکی میبرم نماز خونه چون بزارم تو کیفم لاز کنم میترسم بو بده بیشتر مشکلم سر عرق کردنه که کرمم بد شه یا لو بدم 

عزیزم 😑😐 این چه حرفیه کفش اسپرت چه ربطی به چادر داره بعدشم عرقم بکنی یه اسپره بزنی حله سخت نگی ...

نه دیدم خیلیا میپوشم چون من شلوار دمپا پارچه ای میپوشم یکم باهاش بد میشه بخاطر همون کفش تخت عادی مبپوشم 

کرمم چی 😪

خب به بدنت عطر بزن،ولی ازمن میشنوی توی گرما ورزش نکن

چرا 

بخدا من کل تابیتون پاییز زمستون همش پیاده روی بودم باشگاه اصن شاد شاد بودم دانشگاه وا شده همه چیمو زده ریخته بهم 

نه دیدم خیلیا میپوشم چون من شلوار دمپا پارچه ای میپوشم یکم باهاش بد میشه بخاطر همون کفش تخت عادی مبپ ...

عزیزم شما هر طور لباس بپوشی زیر چادره بد نمیشه که 

بعدشم اگه خیلی اذیت میشید میتونی لباس بزاری توی کولتون یا وسیله هاتون هرچی نیازه کرم یا وسیله آرایشی ببرید دانشگاه توی دستشویی یا جایی کاراتونو کنید

یا حالا پیاده روی صبحگاهی نرو بجاش باشگاه برو بعد از ظهر ها

چرا  بخدا من کل تابیتون پاییز زمستون همش پیاده روی بودم باشگاه اصن شاد شاد بودم دانشگاه وا شده ...

خب ببین گرمابدنوضعیف وبی حال می کنه،بذاردم غروب یاحتی شبا پیاده روی کن،این طوری به بدنتم فشارنمیاد،بعدش سعی کن بعد ورزش یه دوش آب سرد بگیری روی فرم وشکل بدن خیلی تاثیرداره

عزیزم شما هر طور لباس بپوشی زیر چادره بد نمیشه که  بعدشم اگه خیلی اذیت میشید میتونی لباس بزاری ...

نه نمیشه باشگاه اون سانسا مردونه میشه 

اره اونم میشه لباسو اینا ولی باز ببینم چی میشه مرسی عزیزم