2777
2789
عنوان

وزن بچه هفته 33

188 بازدید | 11 پست

سلام من هفته ٣٣ و يك روز رفتم سونو گفتن 32 هفتس وزن بچه ١٩٦٠ گرمه بهداشت گفت يكم غذا و پروتئين وسيب زميني اينا بيشتر بخور همه هم ميگن شكمم كوچيكه يعني تا زايمان بچم وزن ميگيره

عزیزم وزن هم نگیره خیلی، به دنیا میاد و بزرگ میشه. چرا نگرانی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه بابا،هنوز دوهفته دیگه جا داری،مطمئن باش بچت سه کیلویی به دنیا میاد

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

سلام عزیز

روزی سه چهار لیوان شیر و خرما بخور

سویق گندم و جو هم خیلی خوبه توی شیرت قاطی کن یه ق از هرکدوم بریز بخور

کباب

بستنی

میوه

اینها هم وزن جنین رو زیاد میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بیشتر وزن رو بچه در نه ماه آخر میگیره 

وزن نوزاد یا جنین هم ارثی هست. 

چیزای مقوی بخور و اصلا نگران نباش به حرفای  اونا هم گوش نده 

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید