سارگل۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 9053 عنوان افسردگی صبحگاهی… 342 بازدید | 6 پست من وقتایی که صبح زود بیدار میشم خیلی کسل و ناراحت و افسرده میشم طوریکه احساس میکنم از زندگی بیزارمولی این حس طرفای ظهر کامل از بین میرهکسی تجربه مشابه داشته؟نمیدونم چجوری حلش کنمگفتم یه مدت فلوکستین مصرف کنم. 1401/02/16 | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آمتیس۲۰۲۰ عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 6502 منم همینجوری ام با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
سارگل۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 9053 منم همینجوری ام یعنی بعد از ظهر کاملا سر حال و خوش اخلاق میشما
سارگل۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 9053 سرخود که نمیتونی فلوکستین مصرف کنی، عوارض داره این حس و حال منفی هم که هر روز صبح دارم همینه باور کنخیلی بده روزت رو اینجوری شروع کنی!
sara22gn عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 12692 این حس و حال منفی هم که هر روز صبح دارم همینه باور کن خیلی بده روزت رو اینجوری شروع کنی! صبح که بیدار میشی موزیک شاد بذار گوش کن و همراه باهاش ورزش کن، پرده های خونه رو هم کنار بزن که نور بیاد داخلخیلی تاثیر داره، از دارو هم خیلی بهتره، دارو باید زیر نظر پزشک مصرف شه، اینی که میگی افسردگی خفیفه، نگران نباش
سارگل۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 9053 صبح که بیدار میشی موزیک شاد بذار گوش کن و همراه باهاش ورزش کن، پرده های خونه رو هم کنار بزن که نور ب ... باور میکنی صبح انقدر از خودم خشمگینم که حد ندارههمه کوتاهی ها و اشتباهات زندگیم میاد جلو چشمم!!همسرم پزشکه میخواستم با مهر خودش بگیرم قرص رو ولی بدون اینکه بهش بگم چون میدونم محاله بذاره چیزی مصرف کنم!