2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین دستشویی کرد بهش اتیکر بده بازی کنه یا یه توپ چراغ دار بنداز تو آب بازی کنه بعد بیارش دستشویی یه تفریح براش درست کن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
رنگ انگشتی خریدم و برچسب یکی درمیون جیش می‌کنه ولی بازم می‌ریزه توخونه 

اشکال نداره طبیعیه بهش بگو حیش میکنی کثیف میشی عقلشون میرسه قبل اینکه دستشویی کنه زودتر ببر دستشویی کنه لباس جدید بپوش بگو لباست چه قشنگه جیش کرد بگو چسبید بهت میبینی اذیت میشی عاقله میفهمه بچه می خواد بازی کنه میفهمه جیش داره وای ترجیح به شیطنت میده

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
مسخره کردی ما رو؟؟؟؟

تاپیکاشون بخون قضاوت نکن دلش میشکنه

خدایی😐😐😬

بابا تاپیکشون بخونید لطفا

منم دخترم ۲ سال و ۴ ماهشه میخام از پوشک بگیرمش.ماری جون چجوری باید شروع کنم . گاهی ک پوشک نمیکنم پیپی میکنه تو شلوارش اعلام نمیکنه... دسشویی فرنگی های کودک براش خریدم ولی وقتی پیپی داره میذارمش روش  اصلا انجام نمیده فقط میخاد بازی کنه  اون زمان. چیکارکردی ک پیپیشو بهت میگه؟؟؟؟

یه دُختَرِ شاد و مستقل از صدتا دُختَرِ خُوشگل هم،جَذاب تَره