2777
2789
عنوان

اخر زنگ زدم ۱۱۰

317 بازدید | 15 پست

همسایه روبرو ما دارن فعالیت ساختمانی انجام میدن همه روزها دارن میکوبن و سرو صدا دارن امروز که روز تعطیله هم دارن میکوبن اهن تو زمین سیمانی تذکر دادیم اهمیت ندادن زنگ زدم ۱۱۰ مامور اومده باهاشون صحبت کرده میگن مجوز داریم روزهایه تعطیل هم فعالیت کنیم مگه شهرداری اجازه میده واسه روزهایه تعطیل عجب گرفتاری شدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی خیلی بده ارامش ادمو میگیرن

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
بله عزیزم اجازه میده، ما خودمون الان مشغول یاخت و سازیم امروزم....ولی خیلی بده همسایه هاا اذیت میشن ...

به نظرم ادمهایی که باعث ازار همسایه میشن اون دنیا باید جواب بدن

به نظرم ادمهایی که باعث ازار همسایه میشن اون دنیا باید جواب بدن

بعضی کارها عجله ای میشه، تاریخدن سر میرسه باید هزینه اضافه دوباره بدن، یا اینکه کارهایی هستن که ممکنه تخریب بخورن و پلیس ساختمون بیاد بالا سرشون مجبورن همه وقتی کار کنن...اما واقعا هر روز سر و صدا تو سر آدم بره سخته

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

بعضی کارها عجله ای میشه، تاریخدن سر میرسه باید هزینه اضافه دوباره بدن، یا اینکه کارهایی هستن که ممکن ...

نه بتبا اینا هیچ محدودیتی ندارن فقط میخوان زودتر به پولشون برسن 

ما یه ایزوگام داشتیم میکردیم همسایه اومد داد و هوار که چرا سر و صدا میکنین و فلان... بعد خودش کوبید خونه اش رو دو طبقه کرد سر و صدا که هیچ آشغالهاش رو میریخت رو پشت بوم ما! بعضیا خودشون هر کاری دلشون میخواد میکنن تا همسایه یه کاری بخواد بکنه داد و هوار راه میندازن. یه همسایه داشتیم که از ساعت ۱۰ شب به بعد میومد تخریب و نوسازی و ساخت یه طبقه دیگه انجام میداد شبها خواب نداشتیم سال بعدش همسایه بغلی اش شروع کرد به ساختن رفته بود جلوی بنا و کارگر رو گرفته بود طرف هم اومد شست و پهنش کرد. نمیدونم شما مستاجری یا صاحب خونه این کارها برای همه هست شاید فردا شما هم یا تعمیرات داشتی یا چیزی..

واین نیز بگذرد....

چند ماه؟چیکار میکنن مگه.

چند ماه که گودبرداری بود الانم کف که بتون ریخته بودن با یه دستگاههیی میکوبن رو یه لوله هایه اهنی که بره تو بتن یعنی نمیدونی چه سرو صدایی داره ماکه پنجره هامون دوجداره هست اسایش نداریم الان یه هفته اینارو دارن میکوبن بازم لوله اوردن معلوم نیست این بکوب بکوبشون کی تموم میشه خودم یه ماه رفتم خونه مامانم اینا گفتم شاید تموم بشه زودتر کارهاشون بعد میبینم هر دفعه یه مرحله بدتر اجرا میکنن اخه پیش خودشون نمیگن ما یه هفته میکوبیم یه روزم نکوبیم این همسایه ها مغزشون دم بخوره 

ما یه ایزوگام داشتیم میکردیم همسایه اومد داد و هوار که چرا سر و صدا میکنین و فلان... بعد خودش کوبید ...

ما مستاجر نیستیم اینا هم بساز و بندازن زمین رو خریدن دارن میسازن بندازن به مردم پولشو بگیرن اهل اینجا هم نبستن اگه همسایه بودن که مراعات همسایه میکردن اون دنیا میخوان چجوری جواب بدن نمیدونم البته اینجور ادمها به اون دنیا اعتقادی ندارن