2777
2789
عنوان

بلوغ دیررس دارم؟؟

371 بازدید | 12 پست

خانوما من تو سن ۱۶ سالگی با اینکه پریودم سه سال شروع شده بالا تنم خیلی بزرگ نیست مثل بچه های ۱۲ سالم 

بنظرتون این میتونه نشونه این باشه که هنوز بلوغ کامل نشده؟ برای سایز اهمیت نداره ها بخاطر رشد قد میپرسم🥲 اگه کسی اطلاع داره بهم میگه ممنون

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه پریود بشی دیگه تمومه ربطی نداره به سایز سینه

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

چنده یعنی 

درحد نیم تنه پوشیدن؟

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
چنده یعنی  درحد نیم تنه پوشیدن؟

اره نیم تنه کوچیک

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
خوبی که

میخواستم بلند تر بشم