2777
2789
عنوان

پیراهن کوتاه😐

313 بازدید | 16 پست

یه پیراهن کوتاه خونگی خریده م. امروز برای اولین بار پوشیدمش. یه عطر جدیدم خریده م از اونم زدم. خونه رو هم تغییر دکوراسیون داده بودم. یه عود توت هم روشن کرده بودم.

شوهرم اومد خونه از هیچ تغییراتی که هیچی نگفت.

بعد داشتیم راجع به یه چیز دیگه حرف میزدیم،

به شوخی و خنده گفت`` با این قر و قربندت (منظورش لباسم بود). مگه اینجا اروپاس؟``

.

یعنی من اینهمه احساس رو خرج درخت عرعر میکردم تا حالا موز داده بود😏

حرفی نیست 🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه اینجوری نشون داده که متوجه تغییرت شده😅

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

یاد ی بنده خدایی افتادم ... میگفت از صبح رفتم ارایشگاه موهامو رنگ کردم ، ابروهامو و مژه و ... تغییر دادم 

بعد اومدم خونه ب شوهرم گفتم چیزی تغییر نکرده؟  بعد نیم ساعت دقت گفته ب نظرم جای مبلا رو تغییر دادی😐😐

خلاصه مثبت اندیش باشیم ، حالا باز خوبه شوهر شما متوجه شده ی تغییری کردی😁❤

یعنی خودشونم قبول دارن لیاقت رفتار و برخورد خوب و ندارن واقعا خودشون ثابت میکنن اینو

دقیقا دقیقا 

روزی ۳ بار پشیمونم می‌کنه منم حافظه م اندازه جلبک تک سلولیه

حرفی نیست 🥲
🤣🤣🤣 ازین زاویه نگاه نکرده بودم راس میگی

ببین خانومم شما دقت پایینه هااااااا ، دقتتو ببر بالا ، میبینی ک زندگی شیرین میشه😂😂

ولی دور از شوخی قیافه خانومه وقتی تعریف میکرد خیلی دیدنی بود😁

ببین خانومم شما دقت پایینه هااااااا ، دقتتو ببر بالا ، میبینی ک زندگی شیرین میشه😂😂 ولی دور از شوخ ...

اره بخدا هرچی هست تقصیر خودمه، برم تشت شیرمُ بیارم🤣

.

آره والا دیدن هم داره.این مردا مغز فندقی ان

حرفی نیست 🥲