2777
2789
عنوان

تست بارداری

400 بازدید | 36 پست

بچه ها من ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ شدم و از پریشب لکه میبینم درحد چند قطره بعد دیروز صبح بی بی چک زدم دوتا خط پررنگ شد ولی امروز زدم واس اطمینان هاله کمرنگ افتاد بنظرت باردارم یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بارداری عزیزم این لکه بینی هم برا لانه گزینیه

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
عزیزم بنظرت برم ازمایش بدم یا دیگ مطمن باشم حاملم

عزمزمه بنظرم صبر کن روز موعدت برو آزمایش بده چون زود بری عدد بتا کم نشون میده الکی نگران میشی ،من امروز بی بی چکم مثبت شد هنوز ۲ روز مونده تا پریودم،صبر میکنم روز پریودم برم  اینم بی بی چک من

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
عزمزمه بنظرم صبر کن روز موعدت برو آزمایش بده چون زود بری عدد بتا کم نشون میده الکی نگران میشی ،من ام ...

اخه من پریودیم کلا قاطی شده میگم ک اخرین پریودیم ۲۹ اسفند بود یعنی من ماه پیش نشدم و این ماه ک اردیبشهته ۱۷ روزم گذشته ولی نبودم یعنی بازم صبر کنم؟؟

اخه من پریودیم کلا قاطی شده میگم ک اخرین پریودیم ۲۹ اسفند بود یعنی من ماه پیش نشدم و این ماه ک اردیب ...

اهان اونموقع فردا برو آزمایش بده

و پیش دکترم برو

[QUOTE=236299906]باش عزیزم ممنون دعا کن حامله باشم خیلی استرس دارم [/QUOTEبارداري عزيزم مياركه براما منتظرا هم دعا كن

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
[QUOTE=236299906]باش عزیزم ممنون دعا کن حامله باشم خیلی استرس دارم [/QUOTEبارداري عزيزم مياركه براما ...

انشالله عزیزم ک باشم انشالله ب حق امام حسین هرکس منتظره خدا تو دلش ی نی نی سالم بزاره 

عزیزم آزمایش دادی چیشدد