بچه ها من ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ شدم و از پریشب لکه میبینم درحد چند قطره بعد دیروز صبح بی بی چک زدم دوتا خط پررنگ شد ولی امروز زدم واس اطمینان هاله کمرنگ افتاد بنظرت باردارم یا ن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
عزمزمه بنظرم صبر کن روز موعدت برو آزمایش بده چون زود بری عدد بتا کم نشون میده الکی نگران میشی ،من امروز بی بی چکم مثبت شد هنوز ۲ روز مونده تا پریودم،صبر میکنم روز پریودم برم اینم بی بی چک من
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
اخه من پریودیم کلا قاطی شده میگم ک اخرین پریودیم ۲۹ اسفند بود یعنی من ماه پیش نشدم و این ماه ک اردیب ...
اهان اونموقع فردا برو آزمایش بده
و پیش دکترم برو