2777
2789

سرشو خالی میکنم آب میریزم دوباره بپزه

بعد یه پیاز رنده میکنم سرخ میکنم زردچوبه رب و سبزی دوباره میریزم بد مزه نشه 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا الوم ریختم توش جو ریختم و هویج و فلفل دلمه و نمک و آب ریختم که بپزه 

فلفل دلمه و آلو واسه سوپ؟ 

مگه مسمای مرغ پختی دختر ...

هر چیزی رو طبق دستورش بپز

شما چجور درست میکنی سوپ مرغ  

جو رو تمیز میشورم از شب قبل میزارم خیس بخوره بعدش یه هویج بزرگو نگینی ریز میکنم یه پیاز بزرگ و رنده ریز تفت میدم رب سرخ میکنم موادو میریزم آبشو کمی بیش تر میریزم که وسط پخت آب نریزم بد مزه شه دو تا عصاره ی مرغ میریزم و نمک کمتر چون عصاره شوره ....میزارم یک ساعت بپزه با شعله ی ملایم بعد رشته شو میریزم وقتی هنوز توب نپخته بود خاموش میکنم تو حرارت سوپ‌خودش نرم میشه ...سبزیه سوپم آخر پخت میریزم که یکم سبز بمونه عطر و بو داشته باشه رنگ سوپم خراب نکنه .خاموشش کردم چند قطره لیمو 

اگه دیدی سوپت آبکی شده امیشه بلغور گندم داشته باش زود میپزه یه نصف لستکان بشور و اضافه کن سوپ غلیظ میشه واسه آبگوشت و سیرابی اینا هم‌جوابه

نو رو تمیز میشورم از شب قبل میزارم خیس بخوره بعدش یه هویج بزرگو نگینی ریز میکنم یه پیاز بزرگ و رنده ...

مرسی ممنون ،منم قبلا پیاز داغ میزدم و زردچوبه ولی الان سرما خوردم نمیتونم بزنم البته به مرغش زدم زردچوبه 

متولد ۱۳۶۹ هستم