2777
2789
عنوان

کیت تخمکگذاری

170 بازدید | 33 پست

سلام دوستان میشه ب من کمک کنید.امروز ده سیکلمه کیت گزاشتم خط خیلی کم رنگ افتاد باز باید فرداصب انجام بدم.یاشب هم باید انجام بدم..واینکه پررنگ شد همون شب اقدام داشته باشم یاشب بعدش?

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا از کیت استفاده میکنی؟ من باردار نمیشدم وقتی به پزشک مراجعه کردم گفتن این‌کیت ها اصلا اعتبار درست حسابی نداره به علاوه اینکه استرس میاره و این‌خودش خیلی مضره .جالب این بود که این کیت ها یه زمان برای من نشون میداد اما وقتی رفتم سونوگرافی متوجه شدم زمان تخمک گذاری من ۴روز قبلش بوده و این یعنی اشتباه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
چرا از کیت استفاده میکنی؟ من باردار نمیشدم وقتی به پزشک مراجعه کردم گفتن این‌کیت ها اصلا اعتبار درست ...

😢😢خب باید چیکارکنم من شوهرم اسپرمش ی خورده ضعیفه.ب اون خاطر میگم تخمکگذاریم بیشتر کمک میکنه باردار بشم

چرا از کیت استفاده میکنی؟ من باردار نمیشدم وقتی به پزشک مراجعه کردم گفتن این‌کیت ها اصلا اعتبار درست ...

خانمی دلیلش چی بود باردار نمیشدی واینکه بعدچند ماه باردارشدین

😢😢خب باید چیکارکنم من شوهرم اسپرمش ی خورده ضعیفه.ب اون خاطر میگم تخمکگذاریم بیشتر کمک میکنه باردار ...

خوب بعد از پاک شدن از پریودی یک شب در میان نزدیکی داشته باش، من هیچ مشکلی نداشتیم و بعد از ۸ماه باردار شدم ،اوایلش کیت میزدم بعد دیگه بیخیال شدم

خوب بعد از پاک شدن از پریودی یک شب در میان نزدیکی داشته باش، من هیچ مشکلی نداشتیم و بعد از ۸ماه بارد ...

الان ۵روز پاک شدم.من خودم مشکلی ندارم شوهرم حرکت اسپرمش کنده ۵ماه اقدامم😢

خانمی دلیلش چی بود باردار نمیشدی واینکه بعدچند ماه باردارشدین

بچه ی اولم زود باردار شدم ،بچه ی دومم بعد از ۷سال اقدام کردم حدود ۸،۹ماه طول کشید،چون برنامه ریزی کرده بودم فکر میکردم مثل اولی تا اراده کنم باردار میشم ولی خوب اینطوری نشد 😅

باید صبر کنیم نگران نباشی الان دیگه انقدر راه برای باردار شدن هست که نباید به این زودی نا امید شد و عجله داشت 

بچه ی اولم زود باردار شدم ،بچه ی دومم بعد از ۷سال اقدام کردم حدود ۸،۹ماه طول کشید،چون برنامه ریزی کر ...

منم ۵سال ازدواج کردم اما ۵ماه اقدام میکنم..یعنی دیگه کیت بزارم کنار من بخاطر اینکه شانس بارداریم بیشتربشه ازکیت استفاده میکنم

ببین هر خانومی در ماه فقط ۲۵ درصد شانس بارداری داره. دکترها هم اصلا این کیتهارو قبول ندارن.شما یک شب ...

اره بخدا دیونه شدم 🙄🙄🙄🙄من دکترم بهم گفت ازکیت استفاده کنم