2821
2789
عنوان

یعنی دخترم..

169 بازدید | 6 پست

سرما خورده؟ دختر داییش اینجا بود هفت سالشه دختر منم 12 دختر داییش سرما خورده بود و باهم بازی کردن..... بعد ما اون موقع ندونستیم سرما خوردگی داره دختر منم حساسیت فصلی خیلی کم داره.... ولی الان یکمی بینیش میاد خیلی کم... بعد نکنه سرما خورده؟؟! ولی من میگم نخورده خودش میگه اگه سرما بخورم از امتحان هام جا میمونم نمیتونم برم مدرسه و.... 

راستم میگه حالا اگه قرصی شربتی دمنوشی چیزی میشناسید که نزاره تو این شرایط ادم سرما بخوره میشه بگید.... اگه بگید انشالله خدا همیشه بهتون سلامتی بده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا آبریزش بینیش سیتریزین یا تلفست بهش بده 

دم نوش آویشن و عسل

آبلیمو و عسل با آب ولرم

دم نوش زنجبیل و دارچین

داروی امام کاظم از عطاری بگیرید من خودم خیلی تاثیرشو دیدم تا یذره گلوم درد میگرفت میخوردم سریع خوب میشدم، شب قبل خواب نصف قاشق چای خوریشو بریزه روی زبونش و با بزاق دهان بدون آب بخورش بعدشم دیگه هیچی نخوره

روزی دو سه بار آب نمک غرغره بده ، غرغره شربت دیفن هیدرامین هم خوبه اگه گلو درد داشت یذره اشو بریز تو یه لیوان آب ولرم و غرغره بده

💔
2823
2791
2779
2792