army_exol مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 488 عنوان تولدم مبارک ولی... 95 بازدید | 13 پست بچه ها واسه کسی ک امروز تولدشه و خانوادش یا دوستاش جشن اینا براش نمیگیرن بیرونم ک نمیذارن بره و راهی جز ناراحتی و گریه ندارع چ پیشنهادی دارید؟اینم بگم ک میدونم خیلیا دوست دارن تنها باشن تو روز تولدشون ولی خب من دلم میخواست جشنی چیزی بگیریم ک خوب نمیگیرن حالا ب نظرتون چیکار کنم؟ 1401/02/16 | 10:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iamthequeen عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 1666 منم تولدم مثل تو بود دیگ خنثی شدمبعد ۲۲ سالگی برام جشن نگرفتن الان ۲۶ ام منم اکسوالم تولدت مبارک هم فندومی دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕 ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
maman_hanie عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 389 آخی تولدت مبارک عزیزم چرا آخه خودت کیک بگیر دور هم جمع شید فسنجون بااااااید ترش باشه😋 با منم بحث نکنین😏
sahar5135 عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 5708 پاشو واسه خودت کیک درست کنهمیشه که جشن نمیشه گرفت ولی یه یه چای عصرونه کیک خونگی از هیچی بهتره
army_exol مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 488 منم تولدم مثل تو بود دیگ خنثی شدم بعد ۲۲ سالگی برام جشن نگرفتن الان ۲۶ ام اخه من ۱۵ سالمه یکم ذوق اینا دارم هنوز میدونیاز ۱۱ سالگی برام نگرفتن و کادو اینام ندادن با این ک تک فرزندمکاشکی کورش نمیکردن ذوقمو🤦🏻♀️
iamthequeen عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 1666 اخه من ۱۵ سالمه یکم ذوق اینا دارم هنوز میدونی از ۱۱ سالگی برام نگرفتن و کادو اینام ندادن با این ک ت ... میفهمم اره من ک حالا ۲۶ ام دلم تولد میخواد چه برسه به تو ک ۱۵ اییولی برا منم اونوقتا کادو اینا نمیدادن در حد یه کیک بود ک اونم نیس الان دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕 ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
army_exol مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 488 میفهمم اره من ک حالا ۲۶ ام دلم تولد میخواد چه برسه به تو ک ۱۵ ایی ولی برا منم اونوقتا کادو اینا نمی ... وای من خیلیم لوسم مثلا دیگه باید عادت کرده باشم ولی عین چی دارم گریه میکنم؛/😂😂
هققققققق عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 561 تولدت مبارک انشالله به همه ی ارزوهای قشنگت برسی❤برو واسه خودت خوراکی بخر ی فیلمم دان کن بگوش روحیت عوض شه بیخیال بابا
iamthequeen عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 1666 وای من خیلیم لوسم مثلا دیگه باید عادت کرده باشم ولی عین چی دارم گریه میکنم؛/😂😂 منم با این سنم لوسم هنوزم خخ دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕 ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
army_exol مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 488 تولدت مبارک انشالله به همه ی ارزوهای قشنگت برسی❤ برو واسه خودت خوراکی بخر ی فیلمم دان کن بگوش روحیت ... باش؛)