2777
2789
عنوان

تولدم مبارک ولی...

95 بازدید | 13 پست

بچه ها واسه کسی ک امروز تولدشه و خانوادش یا دوستاش جشن اینا براش نمیگیرن بیرونم ک نمیذارن بره و راهی جز ناراحتی و گریه ندارع چ پیشنهادی دارید؟

اینم بگم ک میدونم خیلیا دوست دارن تنها باشن تو روز تولدشون ولی خب من دلم میخواست جشنی چیزی بگیریم ک خوب نمیگیرن 

حالا ب نظرتون چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تولدم مثل تو بود 

دیگ خنثی شدم

بعد ۲۲ سالگی برام جشن نگرفتن الان ۲۶ ام 

منم اکسوالم تولدت مبارک هم فندومی

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
منم تولدم مثل تو بود  دیگ خنثی شدم بعد ۲۲ سالگی برام جشن نگرفتن الان ۲۶ ام

اخه من ۱۵ سالمه یکم ذوق اینا دارم هنوز میدونی

از ۱۱ سالگی برام نگرفتن و کادو اینام ندادن با این ک تک فرزندم

کاشکی کورش نمیکردن ذوقمو🤦🏻‍♀️

اخه من ۱۵ سالمه یکم ذوق اینا دارم هنوز میدونی از ۱۱ سالگی برام نگرفتن و کادو اینام ندادن با این ک ت ...

میفهمم اره من ک حالا ۲۶ ام دلم تولد میخواد چه برسه به تو ک ۱۵ ایی

ولی برا منم اونوقتا کادو اینا نمیدادن در حد یه کیک بود ک اونم نیس الان 

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
میفهمم اره من ک حالا ۲۶ ام دلم تولد میخواد چه برسه به تو ک ۱۵ ایی ولی برا منم اونوقتا کادو اینا نمی ...

وای من خیلیم لوسم مثلا دیگه باید عادت کرده باشم ولی عین چی دارم گریه میکنم؛/😂😂

وای من خیلیم لوسم مثلا دیگه باید عادت کرده باشم ولی عین چی دارم گریه میکنم؛/😂😂

منم با این سنم لوسم هنوزم خخ