2777
2789
عنوان

من با این زن داداش چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 44 پست
بالاخره که باید داداشت مرد شه رو پای خودش وایسته مدیریت کردن نمیخواد یاد بگیره تا کی بابات هست 

خب باشه خدا نکرده ت دردسر بیفته ک بابام نمیتونه نگاهش کنه فقط. 

منم بهشون گفتم حالا بیفته ب جهنم خانواده زنش بیان درش بیارن. 

دعوامون شد

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من ک انتظار ندارم. گفتم اینجا یهو برنگردم بگن خب ت خاهر کمکش کن و اینا.... 

اولا که خوب درسته شما همسر شوهرتی ولی فقط در حد زندگی و خرج های شما باید برات خرج کنه.... دلیلی نداره یه مرد بیاد جور برادرزن و خونواده زنش رو هم بکشه

نه نی نی سایتی ها در این حد هم دیگه طرفدار عروس نیستن 😉😁

هرچند بعید نیست یکی بیاد اینو بگه.... که خوب اونموقع باید به سن و به عقل گوینده اینطور کامنتی نگاه کرد.....

چند بار دسته جمعی مسخرش کنین شاید به خودش اومد اصلا به بچه هات یاد بده یه چیزی بگن بهش دستش بندازن ...

پرو تز است حرفاس خاهر. حرفایی ک مامان من بهش میزنه مادر شوهرم ب من میگه میرم 100 سال دیگه نمیام اونجا

اصلا اینا با هم دوست بودن زمین زمان ریختن بهم رسیدن. مامانم میگه ت وضع میدونستی زنش شدی. ب داداشم می ...

خب داداشتون تکلیفتون رو مشخص کرده

به شما و پدرو مادرتون چه، بزارید داداشتون خودش جور کنه ، مشکلی هم پیدا کردند با خودشون

برادرت مگه نوجونو تین ایجر ه؟؟؟؟؟؟؟

برن مشاوره یا حتا برادرت تنها بره

باید بتونه زندگیش رو مدیریت کنه...حالا تو نه ۴فامیل دورتر یا نزدیک تر...

هزار نفر هستن از آدم پولدارتر یا کم پولترن...زنش باید بهانه کنه؟؟

چ آدمای عجیب و غریبی میبینه اینجا آدم...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
خدا شاهده خیلی رابطه رو کم کردن اونا ول نمیکنن.  الانم داره میاد شهر من میگه ک من الان 3 ماهه ...

وای خدا صبرت بده اینو دیگه نمیشه کاریش کرد مگر اینکه کاملا قطع رابطه کنی. وگرن میاد اونجا ور دلت دوباره داستان شروع میشه

پرو تز است حرفاس خاهر. حرفایی ک مامان من بهش میزنه مادر شوهرم ب من میگه میرم 100 سال دیگه نمیام اونج ...

نه حرف نیشدار و کنایه نه

مسخره کنید اونم بچه ها مسخرش کنن بهتره تا بزرگا

خدایا شکرت🙏

وای خدا صبرت بده اینو دیگه نمیشه کاریش کرد مگر اینکه کاملا قطع رابطه کنی. وگرن میاد اونجا ور دلت دوب ...

اونا گفتم محلش ندم بگم خونه نیستم یا در باز نکنم نمیدونم 

خب باشه خدا نکرده ت دردسر بیفته ک بابام نمیتونه نگاهش کنه فقط.  منم بهشون گفتم حالا بیفته ب جه ...

عزیزم پدر من با حمایت بیش از حدش برادرم رو بدبخت کرد و سرمایه و دار وندار مارو به باد داد هیچوقت نزاشتن نتیجه اشتباهاتشو گردن بگیره  به نحوی نجاتش دادن ولی بالاخره دست گلی به اب داد که الان باید تقاصشو پس بده البته اگه باز بابام بزاره حمایت بیش از اندازه گاهی محبت نیست ظلمه در حق طرف