2777
2789
عنوان

گلوم یه جوریه

820 بازدید | 8 پست

بچه ها از دیشب گلوم نمیسوزه ولی یجوریه،اولش فک میکردم ترش کردم ولی از بس اذیت شدم کل دیشبو نخوابیدم ،شما نمیدونید چرا اینجوریه یا دلیلش ممکنه چی باشه؟

خوب برااحتیاط آب‌جوش عسل باابلیمو بخور تانرم شه

میترسم از ترش کردن باشه بدتر بشم مثه سرما خوردگی نیست که بخاره یا بسوزه مثه ترش کردنه اما از دیشب اذیتم کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا رفلاکس معده هست یعنی همون اسید معده یا آبریزش پشتِ حلق داری . من در بهار اینطوری میشم احتمالا حسا ...

شما هم خیلی اذیت میشین؟ من تا حالا اینجوری نشدم افتضاحه کل دیشب نتونستم بخوابم باید همش آب ولرم می‌خوردم خیلی استرس دارم از چیز دیگه ای نباشه

ممکنه اسید معده به یه قسمتی از گلو آسیب زده باشه؟

اسید معده باعث حس سوزش یا گاهی درد میشه تو گلو. خیلی وقتا رفلاکس معده دلیلش اضطراب هست. ممکنه استرس شدی و اضطراب داری که باعث ترشح زیاد اسید معده میشه، گاهی قفسه سینه داغ میشه من هربار با اینکه میدونم چیز خطرناکی نیست ولی میرم دکتر تا بهم بگه چیزی نیست تا خیالم راحت باشه