2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به اونا که همه چی رو میدونن ولی با علمشون بدجنسی میکنن. 

یعنی چی علمشون بدجنسی میکنن

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
یعنی از همه چی سر در میارن اما خیرشون به کسی نمیرسه .بدجنسی میکنن. زیر ابی میرن. خیلی باسیاست اتد و ...

وای عالیه عزیزم بازم.ازکاراشون میگی

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
وای عالیه عزیزم بازم.ازکاراشون میگی

مثلا خاله شوهرم خیلی خوش رو و خوش برخورده ،هر کی رو ببینه بهش میگه تو جیگر منی اما از همه حرف میکشه. تنهایی منو ببینه از مادرشوهرم میپرسه،  مادرشوهرمو تنهایی بینه از من میپرسه. کلا از هیچ کس بد نمیگه اما از همه حرف میکشه. این ادم هفت خطه روزگاره. با پنبه سر میبره. با هیچ کسی هم قهر نمیکنه اما زیر ابی میره 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
مثلا خاله شوهرم خیلی خوش رو و خوش برخورده ،هر کی رو ببینه بهش میگه تو جیگر منی اما از همه حرف میکشه. ...

دمش گرم واقعا