2777
2789
عنوان

همش میترسم ...🥺🥺🥺🥺

122 بازدید | 5 پست

امشب احساس کردم از سمت چپ دقیقا زیر دنده هام یه ورم کوچولو از درون دارم . دست میزنم زیر دنده هام یه صدایی میاد . نمیدونم ممکنه کیستی چیزی باشه یا همون رفلاکس معده ی همیشگیم 🥺🥺🥺که باعث ورم شده چون امروز ماکارانی خوردم که بهش حساسیت دارم 🥺🥺🥺😓😓😓😞😞 خلاصه نمیدونم چیه اگه بمونه مجبورم برم تو بدبختی و دکتر و سونو و..😱😱😱😭😭😭😭😭 متاسفم برای خودم . 😑😒😒😒😒که فک میکنم جادو ونفرین ینفر بوده چون خیلییی حسودی و غبطه ی الکی میخورد. چون سه ساله درگیر این معده درد و رفلاکسم 🥺🥺🥺💔💔💔😭😭نکنه مریضی بگیرم خدای نکرده 

میخوای پز لدی ک ماکارونی خوردی؟ 😂😂

#شوخی

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا یعنی چی ؟😂😂😂🤣🤣🤣 یه ماکارانی ته کابینت بود بخدا . ولی واقعا نگرانم 

احتکار کردی؟ 

مگه خبرنداری ماکارونی 3برابر شده الان غذای لاکچری ب حساب میاد😂

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

احتمالا ادم.معدته اسید معدت زیاد شده 

تورو خدا در خواستمو قبول کن

اجازه بده باهات حرف برنم 

اینقدر ازار نده خودتو همه فکر و خیالی میکنی ک‌۹۹ درصدشون‌ همه الکین!!!

اخه دختر خوب تو‌چیت کمه ک‌ اینقدر بدبخت بدبخت میکنی!