2777
2789
عنوان

شمام تنهایین؟

135 بازدید | 11 پست

من ۶ ماهه عقد کردم ولی همش تنهام 

همش دوست داشتم ازدواج کنم بعد خانوادگی یا با دوستامون دسته جمعی برسم بیرون طبیعت گردی و ...

ولی الان  خانواده خودم که پدربزرگم فوت شد همه عزا دارن و روحیه شون خرابه

خانوادم نامزدمم یجوری ان کلا خشک و بی حوصله ان همش و مادرش همش مریضه و خواهرشم که افسرده اس کلا

از طرفی دوست و رفیق خوب و پایه هم نداریم 

همش تنها میریم بیرون اوایل خیلی کیف میداد ولی الان دلم میخواد با بقیه بریم بگیم و بخندیم ولی هیچی 

حتی کسیو نداریم رفت و آمد کنیم😑 خوش بحال دهه های قبل ما که خواهر و برادر زیاد داشتن😔

دوتایی برید

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من مجردم و تنهای تنها😕 همیشه بخاطره ظاهرم قضاوت میشم که همش مهمونی و فلان ولی اصلا اینطور نیست

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

منم بااینکه متاهلم دوستی ندارم یا شاغلن یا چنتا بچه دارن وقت برای بیرون رفتن ندارن

شوهرمم ک صبح تا غروب سرکاره

خانواده هامونم گرم نیستن

گاهی دلم فقط یه دوست خوب و پایه میخواد🥲

آدم بعد از ازدواج تنهاتر میشه مگر اینکه همسر آدم خوش مشرب باشه 

نامزدم بدک نیست ولی خوش مشرب نیست خیلی و با غریبه ها زیاد گرم نمیگیره اعصاب آدم خورد میشه بخدا حس تنهایی شدید دارم😑

نامزدم بدک نیست ولی خوش مشرب نیست خیلی و با غریبه ها زیاد گرم نمیگیره اعصاب آدم خورد میشه بخدا حس تن ...

درکت میکنم سعی کن خودت رو سرگرم کنی و ی تفریحی واسه خودت پیدا کنی دوست هم تو متاهلی پیدا کردنش سخته باید اخلاق خودت و همسرت و اون خانواده باهم جور دربیاد 

بچه دار بشی بعدش دیگه وقت سر خاروندن پیدا نمیکنی