2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 25 پست
شاید آلرژی فصلیه

روز اول عیدم اینجوری شدم میرم دکتر با امپول و سرم خوب میشم نکنه سرطان دارم😢

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز اول عیدم اینجوری شدم میرم دکتر با امپول و سرم خوب میشم نکنه سرطان دارم😢

نه عامو سرطان چیه

برو یع دکتر داخلی خوب

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
احساس میکنم بدنم میخوادشروع کنه به لرزش  هردوسه ماهی اینجوری میشم میرم دکتر با آمپول خوب میشم ...

خب دکتر چیزی بهت نگفت؟ اضطراب نداری؟ شاید دکتر مغز و اعصاب یا اعصاب و روان کمکت کنه

🤍
مریضی جدیده انگار.حالت تهوع هم داره

3.4 روز پیش حالت تهوع داشتم

3 سال پیش که باردار شدم همینجور مریض شدم بعد اون هرچند ماه اینجوری مریض میشم اصلا نمیدونم چمه 

8 روز بعد زایمانمم اینجوری شدم با تب 42 بستریم کردن گفتن کشت خونم مثبت شده و عفونت خون دارم بخاطرش 2 هفته بستری بودم بعدش دگ آزمایش اینا نگرفتن ببین خوب شدم یا ن مرخصم کردن

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

3.4 روز پیش حالت تهوع داشتم 3 سال پیش که باردار شدم همینجور مریض شدم بعد اون هرچند ماه اینجوری مریض ...

پس اون مریضی تو بدن خود شماس.ویروسی نیس

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
خب دکتر چیزی بهت نگفت؟ اضطراب نداری؟ شاید دکتر مغز و اعصاب یا اعصاب و روان کمکت کنه

نمیدونم چمه 

اظطراب که چرا دارم هفته پیش شنبه هم یچیزی حالت تشنج بهم دست داد ک از اورژانس پرسیدم یچیزی گفت که الان یادم نمیاد 

پس اون مریضی تو بدن خود شماس.ویروسی نیس

بنظرت چی میتونه باشه حالم خیلی بده

بنظرت چی میتونه باشه حالم خیلی بده

عزیزم خب به متخصص داخلی وعفونی مراجعه کن.همونایی که به من گفتی هم بهش یگو.اون تشخیص میده خب با آزمایش و...ان شاالله که چیز خاصی نیس

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .