2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

430 بازدید | 25 پست

بدنم داغه و کل تنم درد میاد ابریزش بینی شدید و عطسه دارم از درد میمیرم ازین قرصای سه کاره هم خوردم اثر نکرد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس میکنم بدنم میخوادشروع کنه به لرزش 

هردوسه ماهی اینجوری میشم میرم دکتر با آمپول خوب میشم از چیه چرا اینجوری میشم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

برو دکتر 

شوهرم خوابه بیدارش کردم گفتم حالم بده دارم میمیرم گفت هیچی نیست خوب میشی

کرونا داری؟

نمیدونم از صبحه اینجوری شدم

داداش منم انفولانزا گرفته.منم باردارم.امشب خونه ما بود.خواهر زادمم ۲۰ روزه هس اونم خونه ما بود با مامانش که داداشمم اومد.خیلی میترسم برا خودم و خواهرزادم و خواهرمو ومادرمینا..اگه بگیرم جنینم طوریش میشه خدایی نکرده؟

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
برو دکتر برات دارو بنویسه شاید کرونا باشه 

کرونا اخه جایی نرفتم کسیم نیومده خونم