2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلم جوش بود اونم اونجوری نبود 

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

من واقعا هیچوقت درک نکردم بقیه چرا میگن ادم این سن زشته 

خب جوش که طبیعیه چیز زشتی نیست چند تا میزنه حالا کل صورت ینفر بزنه یچیزی 

خودم از قیافم احساس بدی نداشتم بنظرم خوشگل بودم بعد بقیه که از من خوشگلتر بودن یا کلا خوشگل بودن میومدن از قیافشون بد میگفتن که من دوران بلوغم کاش زود بزرگ شم اینا 

وای منم همینطوریم الان دوستدارم زود تر بزرگ بشم چون هرروز پوستم تغییر میکنه😑

عزیزدلم سعی کن خودتو آروم نگه داری و متوکل باش به خدا😘😘

این مرحله هم نمیگم خیلی زود ولی دیر یا زود عبور میکنه🥵

عزیزدلم سعی کن خودتو آروم نگه داری و متوکل باش به خدا😘😘 این مرحله هم نمیگم خیلی زود ولی دیر یا زو ...

مرسی🙂باید صبر کنم دیگه و فراموشش کنم و بقول مامانم بچسبم به درس که زودتر ردشه

من حالا جوش ندارم ولی صورتم هرررروز درحال تغییره😭بعضی موقع ها واقعا اعتماد بنفسم نابود میشه😑

اله. واقعا من ک هرچی پول توجیبی داشتم خرج جوشهام میکردم ححح بازم فکر میکردم زشتم خخخح الان ک ب اون عکسهام نگاه میکنم میفهمم چ اعجوبه ی بودم ححح