2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 41 پست
اره بدبختی همینو میگن بعدم میگن نمیگرفتی حالا ک ب کارت نمیاد

حرف همیشه هست عزیز دل بخوای به ساز این مردم برقصی تمومی نداره .البته ماهایی که هنوز سر زندگی رفتیم تقصیر نداریم یکسری چیزا ادم نمیدونه استفاده میکنه یا نه دودل میگه اگر استفادم بشه چی بگیرم نگیرم ادم دودل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا که گرفتی استفاده کن ازشون شاید خوشت اومد 😁رفیق من هم یک عالمه قابلمه گرفت که هنوز ازشون استفاد ...

خوشم میاد ولی میدونی دارم جا ب جا میشم اسباب کشی دارم دیگع کفتم بازشون نمیکنم تا برم خونه خودم

حرف همیشه هست عزیز دل بخوای به ساز این مردم برقصی تمومی نداره .البته ماهایی که هنوز سر زندگی رفتیم ت ...

من از وقتی رفتم تو خونم همشون بی استفاده بوده بجز میکسر و بلندر😂🥲

خوشم میاد ولی میدونی دارم جا ب جا میشم اسباب کشی دارم دیگع کفتم بازشون نمیکنم تا برم خونه خودم

ان شالله به سلامتی.عزیز برقی ها دیگه چه برندی گرفتی یخچال لباسشویی تلوزیون و مابقی از چی راضی ‌و چه چیرایی واقعا استفادت میشه؟

ان شالله به سلامتی.عزیز برقی ها دیگه چه برندی گرفتی یخچال لباسشویی تلوزیون و مابقی از چی راضی ‌ ...

یخچال لباسشویی تی وی ال جی

پشیمونم ک ظرف شویی نخریدم ولی خودم میخرم

از برقیام فقط ماکروویو و اتو رو استفاده کردم با بلندر 😂 بقیه رو‌باز نکردم

یخچال لباسشویی تی وی ال جی پشیمونم ک ظرف شویی نخریدم ولی خودم میخرم از برقیام فقط ماکروویو و اتو ر ...

خخخ من لباسشویی الجی v5 گرفتم.تلوزیون سامسونگ یکم سر سایزش ناراحتم که تو انبار ۵۰ داشتن و ماهمون گرفتیم.ظرفشویی به اصرار مادرم الجی گرفتم قصد خریدش نداشتم اصلا.واقعا ؟؟؟چند وقته رفتی سر خونت عزیزم؟