2777
2789
عنوان

عروس و خانواده شوهر ....

226 بازدید | 5 پست

اقا خانواده شوهرمن خیلی پرون از مادرو پدرو خواهر گرفته تا دامادا و نوه حتی خاله زنک  ان 

اونم همشون ازکوچیک وبزرگ فک میکنن عروس کلفت وگوش به فرمان خانواده شوهره . اینو حتی جاریامم قبول دارن البته اینم بگم جاریام همه هم سن وسال مامانمن 

پسرم ۲ سال ونیمشه خیلی اذیتم میکنه حالا امروز مامان شوهرم مجلس روضه و ختم نمیدونم چی گرفته بود یعنی  من فک کردم فقط فامیلان نگو به همسایه ها گفته انقد شلوغ بود نگم براتون پسرمم دست شوهرم بود من رفتم نشستم یک ساعت بعد شوهرم زنگ زد رفتم بچه رو گرفتم ازاونجام رفتم خونم  چون دیدم نوه ها وخواهرشوهرامو  کلی دیگه هستن دیگه نموندم کمک کنم  پسرمم نهار نخورده بود اومدم خونه اما مطمینم الان هزارتاحرف پشتم میشینن میگن اما خب اینم بگم که من همیشه میرم ظرف ۱۰۰ نفر مهموناشون میشستم  خواهرشوهرام میرفتن میشستن میگفتن عروس باید بشوره   حتی تشکرم نمیکردن اینبار من زودی رفتم تا حرفی نزنن 😣خدایی شمام تو این مواقغ چکارمیکنین خیلی به نظرم بیشعوری و پرتوقعیه ادم از یه زن بچه دار انتظار داشته باشه 😣😬والا بی بچه ام بودم خیلی زشته عروس حرمت داره نمیدونم چی فکر میکنن باخودشون  .حالا اگه تعداد مهمونا کم بود من کمکشون میکردم اما میدونستم اگه دست بکار بشم خواهرا میرن میشینن میخوام فقط سربه تن هیچکدومشون نباشه متنفرم ازهمشون 😭

جهت دردودل

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

خیلی ناراحتم اصلا سبکشون با من متفاوته ادا مومنارو درمیارن نماز بخونن چادرسرکنن کنار راه به راه دل میشکونن و متلک وغیبت میکنن خودشونو  فاطمه زهرا میدونن  

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم مخصوصا اون قسمت ظرف شستن

البته تو خونه ما برعکسه

زن برادرم اینقدر بیشعور هست که امروز اومده منم داشتم تدریس میکردم ، میبینه من کلاس دارم بلند بلند حرف میزنه ط بعد هم دستش رو گذاشته روی زنگ مامانم بلند شد در و باز کنه زمین خورد

قبلا ها کل ایل و طایفشون مهمون میشدن من ظرف میشستم یه بار تولد برادر زادم بود همه ظرفها رو که شستم گفت فلان روز لیوان رو شکسته بودی و تو شیر هم بجای شکر نمک ریخته بودی، برادرم هم نشسته بود ولی خفه خون گرفته بود ، از اون به بعد دیگه نشستم

بیشعور بودن اصلا ربطی به خانواده شوهر یا عروس نداره بنظرم یه جور عقده هست

خدا از شرشون راحتت کنه منم همینطور

درکت میکنم مخصوصا اون قسمت ظرف شستن البته تو خونه ما برعکسه زن برادرم اینقدر بیشعور هست که امروز ا ...

وای اصلا تصورشم برام سخته وقتی میشنوم میگن عروسمون اینجور کارارو میکنه اینا انقد خودشونو بالا میگیرن انگار که چه مقامی دارن که خواهرشوهر ومادرشوهر شدن  ممنون همچنین عزیزم

وای اصلا تصورشم برام سخته وقتی میشنوم میگن عروسمون اینجور کارارو میکنه اینا انقد خودشونو بالا میگیرن ...

اتفاقا اینم خودشو مومن میدونه ، چادری هم هست البته تو حیاط چادر میپوشه ولی روی تراس حتی بدون روسری هست، و یک فضول به تمام معنا، کلا هر چی میکشیم از دست این ادمهای متظاهر هست.